رئیس ستاد مشترک ارتش پاکستان هدف از توان هسته‌ای و دارایی‌های مرتبط با آن را حداقل بازدارندگی و امنیت کشور دانست و تاکید کرد: پاکستان تحت هیچ شرایطی اجازه سازش در مورد برنامه‌های اتمی خود را نخواهد داد.

28 ماه مه گذشته مقارن با بیست و چهارمین سالگرد آزمایش اتمی پاکستان بود. دولت اسلام‌آباد در این روز ضمن اعلام تعهد برای کمک به ارتقای صلح و ثبات در شبه قاره، بر مشارکت سازنده در تلاش‌های جهانی برای پیشبرد بدون تبعیض اهداف منع اشاعه هسته‌ای تاکید کرد.

پاکستان در روز ۲۸ می‌ سال ۱۹۹۸ (هفتم خرداد ۱۳۷۷) در پاسخ به آزمایش هسته‌ای هند، چندین آزمایش هسته‌ای را با موفقیت انجام داد. پاکستان پس از انجام آزمایش موفقیت آمیز هسته‌ای، به عنوان هفتمین قدرت اتمی جهان و اولین کشور اسلامی دارای قدرت هسته‌ای در جهان شناخته شد.

پاکستان همچنین در طول یک سال گذشته برای قدرت نمایی در مقابل هند رقیب سنتی خود در جنوب آسیا، چندین مرتبه دست به آزمایش موشک‌های مختلف با قابلیت حمل کلاهک‌های هسته‌ای زده است.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، ژنرال ندیم رضا روز دوشنبه در سخنرانی در موسسه مطالعات سیاسی دانشگاه ملی علوم و فن آوری (NUST) در اسلام‌آباد گفت: برنامه‌های هسته‌ای پاکستان از حمایت همه احزاب سیاسی و مردم این کشور برخوردار است.

معاون رئیس سازمان ملی فرماندهی امنیت و قوای مسلح پاکستان (NCA) گفت: پاکستان یک قدرت هسته‌ای مطمئن و مسئولیت پذیر است. وی افزود: این کشور سیاست بازدارندگی کامل را در محدوده حداقل بازدارندگی دنبال و ساختار امنیت ملی و ایمنی پاکستان تمام تعهدات ملی و بین المللی را برآورده می‌کند.

116