در این زمینه کمیته بازداشتشدگان سیاسی در کرانه باختری رود اردن از رصد بیش از سه هزار و ششصد اقدام ماموران سرویسهای امنیتی تشکیلات خودگردان ضد شهروندان فلسطینی در سال 2018 خبر داد.
کمیته بازداشت شدگان سیاسی در کرانه باختری رود اردن درگزارشی اعلام کرد: سرویسهای امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین در سال گذشته 1251 مورد بازداشت سیاسی، 949 مورد احضار، 721 مورد توقیف، 401 مورد یورش، 204 مورد سرکوب آزادی بیان و 83 مورد مصادره املاک و دارایی فلسطینیان انجام دادهاند.
اقدامات تشکیلات خودگردان ضد فلسطینیان درسال 2018
بسیاری از این فلسطینیان به اقدامات تشکیلات خودگردان فلسطین ضد نوارغزه از جمله قطع حقوق کارکنان و همکاری های امنیتی با رژیم صهیونیستی معترض هستند.
«عیسی النشار» عضو ارشد حماس اقدامات تشکیلات خودگردان فلسطین را در چارچوب اجرای طرح معامله قرن خواند و افزود: قطع حقوق کارمندان، بازنشسته کردن اجباری شماری از کارکنان و توقف ارسال برخی نیازمندیهای غزه از جمله دارو نشان دهنده مشارکت این تشکیلات در توطئه جدید صهیونیسم و آمریکا علیه آرمان فلسطین است.
رژیم صهیونیستی به تشکیلات خودگردان فلسطینی به عنوان ابزاری برای پیشبرد تفرقهافکنی میان فلسطینیها و به عنوان اهرمی برای کمک به سرکوبگریهای این رژیم و مهیا کننده شرایط برای تثبیت اشغالگری این رژیم مینگرد.
تشکیلات خود گردان فلسطینی؛ مولود روند سازش
با بررسی عملکرد و پیشینه تشکیلات خودگردان فلسطینی میتوان دریافت که این تشکیلات درپی روند سازش در خاورمیانه و انعقاد پیمان اسلو تاسیس شد.
پیمان اسلو در سال 1993 بین مقامات سازمان آزادیبخش فلسطین و مقامات رژیم صهیونیستی امضاء شد و در پی آن در سال 1994 تشکیلات خودگردان فلسطینی که فاقد بدیهیترین اختیاراتی است که معمولا" یک تشکیلات خودگردان باید از آن برخوردار باشد، عملا" موجودیت یافت.
رژیم صهیونیستی با انگیزه منصرف کردن مردم فلسطین از پیگیری آرمان فلسطین مبنی بر تشکیل کشور مستقل فلسطینی با ایجاد تشکیلات خودگردان فلسطینی موافقت کرد.
از اینرو میتوان گفت که تشکیلات خودگردان فلسطینی مولود روند سازش بوده و از اینرو هیج مقبولیت و مشروعیتی در نزد ملت فلسطین نداشته است.
تشکیلات خودگردان فلسطینی تشکلی است که عملا به جای پیگیری اهداف فلسطینیها، بیشتر دنبالهرو سیاستهای آمریکا و رژیم صهیونیستی و مجری توطئههای آنها علیه مردم فلسطین بوده است.
این در حالی است که قدرتطلبی و در عین حال انحصارگری تشکیلات خودگردان فلسطینی در عرصه سیاسی فلسطین بیش از پیش به تنزل جایگاه این تشکیلات درمیان فلسطینیها انجامیده است.
همگامیهای تشکیلات خودگردان فلسطینی با سیاستهای تفرقهافکنانه و فتنهافکنانه رژیم صهیونیستی موجب شده است که مردم فلسطین به نیروهای تشکیلات خودگردان فلسطینی به عنوان ستون پنجم (عوامل نفوذی و مزدوران) رژیم صهیونیستی بنگرند.
تشکیلات خودگردان فلسطینی همواره به عنوان راهنما و مشاور صهیونیستها جهت پیشبرد سیاستهای اشغالگرانه آنان در سرزمین فلسطین عمل کرده است.
قدرت طلبی و انحصارگری تشکیلات خودگردان فلسطینی، نشانه آن است که این تشکیلات برای دستیابی به قدرت و حفظ آن از به تاراج گذاشتن آرمان فلسطین هم ابایی ندارد.
با نگاهی به عملکرد تشکیلات خودگردان فلسطین در سالهای گذشته نشان میدهد که این تشکیلات نه تنها برای احقاق حقوق مردم فلسطین تلاش نمیکند، بلکه خود پایمال کننده حقوق آنان است و در مسیر حذف و نابودی آرمان فلسطین گام برمیدارد.
نویسنده: بیژن نجفی
116/120
بیشتر بخوانید:
واکنش فلسطینی ها به همراهی تشکیلات خودگردان با طرح های مغرضانه اسرائیل/تحلیل
خدمت تشکیلاتخودگردان فلسطین به فرایند عادیسازی روابط اعراب با اسرائیل