به گزارش ایران پرس به نقل از ایرنا، در این کارگاه سه روزه تعدادی از کارشناسان ژاپنی، کارشناسانی از دانشگاه اصفهان، دانشگاه هنر و متخصصانی از سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان، جدیدترین یافته های علمی درباره حفاظت از بناها و سازه های چوبی تاریخی را بررسی می کنند.
این کارگاه با همکاری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایران و موسسه تحقیقات ملی دارایی های فرهنگی توکیو (ژاپن) و پایگاه ثبت جهانی میدان امام (نقش جهان) اصفهان در حال برگزاری است.
«ناصر طاهری» معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان در این کارگاه با اشاره به این که بناهای تاریخی فراوانی در استان اصفهان و ژاپن وجود دارد که در ساخت آنان از چوب استفاده شده است تصریح کرد: سازگاری اینگونه مصالح با محیط و اقلیم اصفهان و ژاپن و فراوانی و وفور چوب از مهمترین عوامل کاربرد آن در بناهای تاریخی محسوب می شود.
طاهری افزود: این کارگاه تخصصی با هدف تبادل اطلاعات کارشناسان دو کشور برگزار شده است.
«ماساهیکو تومودا» مسئول موسسه تحقیقات ملی دارایی های فرهنگی توکیو (ژاپن) نیز در این کارگاه گفت: شباهت زیادی در اصول معماری چوبی ایران و ژاپن وجود دارد.
استان اصفهان ایران دارای هزاران اثر تاریخی است.حدود 2 هزار اثر تاریخی این استان در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده و تعدادی نیز با توجه به اهمیت و قدمت زیاد آن ها در فهرست میراث جهانی سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) به ثبت رسیده است.117