گروهک تروریستی منافقین برای اینکه نشان بدهد همچنان به عنوان یک گروه ضد انقلاب و مخالف جمهوری اسلامی وجود دارد هر سال همایشی با دعوت از سیاستمداران سابق اروپایی و آمریکایی و جمع کردن یک سری آدمهای نیازمند از کشورهای مختلف همایشی را برگزار میکند.
گردهمایی منافقین در پاریس
روزنامه گاردین درگزارشی در این زمینه نوشت: حدود نیمی از شرکتکنندگان در این تجمع شامل لهستانی، چکیها، اسلواکیاییها، آلمانیها، و سوریهایی بودند که از طریق یک تبلیغ فیسبوکی که وعده سفر، غذا، و تأمین محل اقامت در پاریس را به ازای 25 یورو میداد، در این تجمع شرکت کرده بودند.
همچنین صدها تن از پناهجویان سوری که در آلمان به سر میبرند از طریق این تبلیغ فیسبوکی جلب شده و در این تجمع حضور داشتهاند. گاردین نوشته است طی این مراسم، بسیاری از این شرکتکنندگان زیر درختها چرت میزدند.
پشت پرده مهمانان و سخنرانان همایش منافقین
نشستهای سالانه گروه تروریستی منافقین در پاریس و برخی دیگر از شهرهای اروپایی همواره با حاشیههای زیادی همراه بوده است. عمده این حاشیهها نیز مربوط به جمعیت و سخنرانان اجارهای بوده است. همه این سخنرانان از چهرههای ایرانستیز و ضد مردم ایران بوده و هستند که به دروغ در این سخنرانیها خود را مدافع مردم ایران معرفی میکنند.
آسوشیتدپرس در سال 2015 در گزارشی از برگزاری مراسم این گروه تروریستی در برلین نوشت: اغلب حاضران در گردهمایی سازمان مجاهدین خلق با سازماندهی ترتیب دادهشده توسط این گروه از مدارس لهستان و جمهوری چک به برلین برده شدند تا صندلیهای خالی موجود در همایش پُر کنند.
این افراد با وعده سفر رایگان به برلین، محل اقامت رایگان و همچنین گردش در شهر برلین به این شهر آورده شدند. یک زن جوان سوری به گاردین، گفت: ما این کمپین را در فیسبوک دیدیم و قبول کردیم که در تعطیلات در آن شرکت کنیم. من تا به حال به پاریس نیامده بودم و هیچ چیز درباره این گروه (منافقین) نمیدانم.
نشست امسال گروهک تروریستی منافقین در پاریس یک تفاوت با نشستهای قبلی داشت و آن حضور مشاوران نزدیک به ترامپ رئیس جمهور آمریکا بود. رودی جولیانی از مشاوران رسمی و نزدیک دونالد ترامپ و نیوت گینگیریچ از چهرههای محافظهکار و جنگطلب و حامی سیاستهای یکجانبهگرایانه ترامپ در نشست امسال گروهک تروریستی منافقین شرکت داشتند. جان بولتون مشاور امنیت ملی ترامپ نیز در نشستهای سالهای قبل با دریافت مبالغ کلانی شرکت کرده بود. حامی مالی اصلی منافقین در سالهای اخیر برخی از دول عربی وابسته درمنطقه هستند که با ترامپ برای فشار به جمهوری اسلامی ایران هم پیمان شدند.
حمایت آمریکا از منافقین
حمایت دولتهای اروپایی و آمریکایی مدعی در صف اول مبارزه با تروریسم از منافقین یکی از پاردوکسهای شاخص در ادعای آنها در مبارزه با تروریسم است.
گروهک منافقین در طول حیات خود بیش از 17 هزار نفر از چهرههای سیاسی و انقلابی و مردم عادی ایران را با ترور به شهادت رسانده است. برگزاری نشست آنها در پاریس همزمان با یکی از بزرگترین جنایات آنها در ایران است.
در 28 ژوئن سال 1981 (هفتم تیر) در نتیجه بمبگذاری در دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی بیش ازهفتاد نفر از جمله دکتر بهشتی رئیس قوه قضائیه به شهادت رسیدند.
دولتهای غربی در تروریست بودن این گروه هیچ شکی ندارند. بیل کلینتون در سال 1997 گروهک منافقین را در فهرست گروههای تروریستی قرار داد. باراک اوباما در سال 2012 برای بهره برداری سیاسی و جاسوسی از این گروه و فشار به ایران سازمان منافقین را از فهرست گروههای تروریستی خارج کرد. اکنون نیز دونالد ترامپ فکر میکند از این گروه تروریستی که در چشم مردم ایران منفور و فاقد هر گونه پایگاه اجتماعی است در راستای سیاستهای ایران ستیزانهاش استفاده کند. 134/120
نویسنده: مرتضی مکی
بیشتر بخوانید:
گروهک تروریستی منافقین با داعش فرقی نمیکند + ویدئو
شرکت مشاوران ترامپ در نشست گروهک تروریستی منافقین در پاریس
گزارش: همایش «منافقین و ترور یک ملت»
اعتراض ایران به فعالیت گروهک تروریستی منافقین در فرانسه