به گزارش خبرگزاری ایران پرس، خاخام های حامی آتش بس در غزه، این پیام را به مجمع عمومی سازمان ملل آوردند تا به آمریکا بگویند از وتوی صلح دست بردارد و اکنون باید آتش بس شود.
استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل روز سه شنبه درباره حضور این خاخام ها به خبرنگاران گفت: یک گروه ۴۹ نفره از خاخام های یهودی روز سه شنبه در سازمان ملل حضور داشتند آنها در سالن شورای امنیت و مجمع عمومی اجتماع کردند.
دوجاریک تصریح کرد: خواسته خاخام های یهودی برقراری آتش بس در غزه بود که خواسته ما در سازمان ملل نیز همین است.
اعتراضات در آمریکا در حمایت دولت جو بایدن از رژیم صهیونیستی و جنگ تل آویو علیه مردم غزه همچون دیگر نقاط جهان افزایش یافته است.
در آمریکا تاکنون معترضان برخی از رویدادهای مهم به مناسبت تعطیلات کریسمس و سال نو میلادی از جمله مراسم روز شکرگذاری در نیویورک را مختل کردند.
درهمین حال؛ پترا دی سوتر، معاون نخست وزیر بلژیک روز سه شنبه اعلام کرد که این کشور باید علیه تهدید نسل کشی در غزه اقدام کند و نمیتواند نظاره گر این اوضاع باشد.
معاون نخست وزیر بلژیک در حساب توییتری ایکس نوشت که به دولت پیشنهاد خواهد کرد تا از شکایت آفریقای جنوبی در دیوان لاهه در مورد نسل کشی در غزه حمایت کند.
این مقام ارشد دولت بلژیک گفت: بلژیک نمیتواند کنار بایستد و رنج عظیم انسانی در غزه را تماشا کند.
حمایت پترا دی سوتر از ملت فلسطین در حالی است که «عدنان ابوحسنه»، سخنگوی آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان روز سه شنبه گفت: «غزه بدترین مکان روی زمین است و در حال تبدیل شدن به مکانی غیرقابل سکونت است.»
وی افزود: ۱.۹ میلیون آواره در سراسر این منطقه وجود دارد که از این تعداد حدود ۱.۴ میلیون نفر در ۱۵۵ مدرسه و پناهگاه تحت اداره سازمان ملل زندگی میکنند.
ابوحسنه گفت: اکثر مردم غزه مجبور به فرار به شهر «رفح» در جنوب غزه نزدیک مرز با مصر شدهاند و احتمالاً شمار آوارگان به ۱.۵ میلیون نفر خواهد رسید.
ماجد الانصاری سخنگوی وزارت امور خارجه قطر هم روز سهشنبه باردیگر خواستار آتش بس فوری در غزه شد و افزود: ادامه جنگ در غزه عامل همه بحرانهای کنونی در منطقه بوده و پایان جنگ به پایان تشدید خواهد انجامید.
وی گفت: توقف فوری جنگ غزه گام نخست به سوی مسیر طولانی صلح است.
از سوی دیگر، پاپ فرانسیس رهبر کاتولیکهای جهان روز دوشنبه هشدار داد که صلح در جهان به دلیل درگیریها در معرض تهدید قرار داشته و آخرین جنگ نیز در غزه در حال روی دادن است.
وی در ادامه سخنانش گفت: «بار دیگر خواستار توقف جنگ و ارسال کمکها به غزه بوده و هدف قرار گرفتن کودکان و غیرنظامیان در غزه را محکوم میکنیم».
رهبر کاتولیکهای جهان اضافه کرد: «عملیات نظامی اسرائیل باعث ایحاد بحران انسانی خطرناک و درد و رنجی در غزه شده است که نمیتوان تصورش کرد».
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در روز هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه) در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغال فلسطین و نزدیک به دو دهه محاصره غزه و زندان و شکنجه هزاران فلسطینی عملیات موسوم به طوفان الاقصی را آغاز کرد.
این عملیات یکی از مرگبارترین حملات علیه این رژیم بود. مبارزان حماس در چند نقطه از حصارهای مرزی به داخل اراضی اشغالی نفوذ کردند، به روستاها یورش بردند و علاوه بر کشتن رساندن شمار زیادی از اسرائیلیها، شماری از آنها را به اسارت گرفتند.
رژیم صهیونیستی در پاسخ به این عملیات، حملات سنگینی را علیه غزه آغاز کرد و این منطقه را تحت محاصره کامل قرار داد. بیش از ۲۲ هزار فلسطینی که اکثر آنها زن و کودک هستند تاکنون در این حملات به شهادت رسیدهاند.
اسرائیل هدف جنگی خود از این عملیات را نابود کردن جنبش مقاومت اسلامی فلسطین، حماس، اعلام کرده است. این در حالی است که بسیاری از تحلیلگران و کارشناسان حتی در داخل فلسطین اشغالی این هدف را غیرواقعبینانه و غیرقابل دستیابی میدانند.125