به گزارش پارستودی؛ در گزارش روز سهشنبه بانک جهانی آمده است: اقتصاد باریکه غزه در سه ماهه نخست سال 2018 حدود 6 درصد کوچکتر شده است. این گزارش میافزاید: نرخ بیکاری در غزه بالای پنجاه درصد و در میان جوانان غزه بالای هفتاد درصد برآورد میشود.
در گزارش بانک جهانی مسائل مختلفی اعم از اقدام اسرائیل به محاصره بیش از یک دههای باریکه غزه و نیز کاهش بودجه آن از سوی تشکیلات خودگردان فلسطینی و کاهش کمکهای بینالمللی به فلسطینیان به ویژه از سوی آمریکا، ازجمله عوامل اصلی بحران اقتصادی باریکه غزه اعلام شده است.
«مارینا وس» Marina Wes مدیر منطقهای بانک جهانی گفت: ترکیبی از عوامل اعم از جنگ، محاصره و رقابتهای داخلی، وضعیت اقتصادی باریکه غزه را دستخوش بحرانی فلج کننده کرده و به مشکلات انسانی در منطقه دامن زده است.
گزارش بانکجهانی در آستانه برگزاری نشست کمیته ارتباطات ویژه بانک جهانی، مسئول رسیدگی به هماهنگی کمکهای توسعه به فلسطینیان در روز 27 سپتامبر منتشر شده است.
باریکه غزه از سال 2006 تحت محاصره زمینی، هوایی و دریایی رژیم صهیونیستی قرار دارد و ساکنان این منطقه با بحران سوخت و مواد غذایی و دارویی، مواجه هستند. وضعیتانسانی در باریکه غزه به سبب ادامه محاصره با فاجعه رو بهرو است.
بیشتر بخوانید:
سازمان ملل: وضعیت غزه نیازمند توجه جدی است
هشدار سازمان ملل درباره عواقب فاجعهبار کمبود برق در غزه
مشکل مالی سازمان ملل در تامین سوخت باریکه غزه