به گزارش ایران پرس، انتقادات به تحریم وزیر امور خارجه ایران درداخل آمریکا ابعاد گسترده ای به خود گرفته تا جایی که سناتور دموکرات ایالت کنتیکت، «کریس مورفی» Chris Murphy گفت: «اگر موضع ما واقعا این است که میخواهیم با ایران مذاکره کنیم، آنگاه شاید نباید مذاکرهکننده ارشد آن کشور را تحریم کنیم. خود دانید.»
«دایان فاینستاین» سناتور دموکرات ایالت کالیفرنیا، نیز تاکید کرد اقدام خزانهداری آمریکا در تحریم وزیر خارجه ایران، اشتباه است.
«ریچارد نفیو» Richard Nephew عضو سابق هیأت آمریکا در مذاکرات هستهای نیز با انتشار پیامی نوشت: «قرار دادن نام ظریف در فهرست تحریمها یکی از مسخرهترین اقدامات دولت ترامپ است. این موضوع به صورت معناداری بر دیپلماسی ظریف تاثیر نخواهد داشت».
اتحادیه اروپا هم با صدور بیانیه ای اعلام کرد، این اتحادیه از تصمیم آمریکا درباره تحریم محمدجواد ظریف وزیر امورخارجه ایران متأسف است و در مخالفت با آن، به همکاری با ظریف ادامه خواهد داد.
کمیسیون اروپا نیز خاطرنشان کرد که از این تصمیم متاسف است و با توجه به اهمیت حفظ کانال های دیپلماتیک، به همکاری با ظریف به عنوان بلندپایه ترین دیپلمات ایران ادامه می دهد.
کشورهای فرانسه و آلمان هم بطورجداگانه با اقدام وزارت خزانه داری آمریکا در تحریم «محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران مخالفت کردند.
همچنین، روسیه، چین و ونزوئلا نیز اقدام آمریکا را در تحریم وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران، محکوم کردند.
وزارت خزانهداری آمریکا، پنجشنبه نام وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران را در فهرست افراد تحریمشده خود قرار داد.
محمدجواد ظریف در واکنش به قرار گرفتن نامش در فهرست تحریمهای آمریکا در صفحه توییتر خود خطاب به مقامهای واشنگتن نوشت: «متشکرم که مرا تهدید بزرگی برای پیاده کردن اهداف و برنامه هایتان قلمداد می کنید.»
141/118
بیشتر بخوانید:
ظریف: تحریم شدن به جرم دفاع از مردم ایران، بزرگترین افتخار است
تحریم ظریف؛ مخالفت جهانی با آمریکا/ تحلیل