العالم: دولت سوریه و گروه های تروریستی حاضر در منطقه "وادی بردی" شمال غرب دمشق پایتخت این کشور، برای آغاز آتش بس، از روز شنبه به توافق رسیدند.

این آتش بس از ساعت 9 صبح روز شنبه در منطقۀ "وادی بردی" آغاز خواهد شد.

افزون بر این، گروه های مهندسی سوری نیز برای رسیدگی به وضعیت منابع آب آلوده شده در "نبع الفیجه" وارد منطقه خواهند شد.

قرار است پس از تعیین وضعیت منابع آب در "نبع الفیجه" گفتگوها در منطقه ادامه یابد.

پیشتر یک هیات روسی روز جمعه برای مذاکره با عناصر مسلح تروریستی مستقر در روستاهای منطقه "وادی بردی" وارد این منطقه شده بود.

در هفته‌های گذشته تروریست‌های حاضر در "وادی بردی" از جمله جبهه ‌النصره، منابع اصلی تأمین آب دمشق را که در این منطقه قرار دارند، آلوده کردند.

در بیش از 15 روز گذشته، آب دمشق به همین دلیل قطع بوده و آب رسانی در پایتخت سوریه با تانکر انجام می شود.

منطقه "وادی بردی" با ۱۳ روستا که ۱۰ مورد از آن تحت کنترل عناصر مسلح و 3 مورد تحت کنترل ارتش سوریه است، منابع اصلی آب دمشق که بیش از 70 درصد آب مورد نیاز پایتخت سوریه را تامین می کند در خود جای داده است.

با ادامه پیروزی های ارتش سوریه و شکست های پیاپی تروریست ها در این کشور، عناصر تروریستی بیش از گذشته دست به تخریب زیر ساخت های سوریه از جمله ایجاد خرابی های گسترده در سیستم انتقال برق و آب رسانی این کشور می زنند.

دبیر و سردبیر خبر: محمد مصطفی احمدی