رژیم آل خلیفه در ادامه سیاست سرکوب شیعیان بحرین، شیخ «محمد سعیدالعرادی» روحانی شیعه این کشور را بازداشت کرد.

به گزارش ایران پرس به نقل از پایگاه خبری مرآه البحرین، «بسام المعراج»  مدیرکل اداره کل مبارزه با فساد و امنیت اقتصادی و الکترونیکی بحرین روز جمعه گفت: شیخ محمد سعیدالعراد در پی توئیت درباره یکی از حوادث تاریخی پس از وفات پیامبر(ص) بازداشت شده است.

این درحالی است که رژیم آل خلیفه همواره به طرق مختلف به نمادهای شیعیان اهانت می کند.

مدیرکل اداره کل مبارزه با فساد و امنیت اقتصادی و الکترونیکی بحرین با اشاره به اتخاذ تدابیر قانونی در خصوص پرونده شیخ محمد سعید العراد و ارجاع آن به دادستانی افزود: براساس قانون اساسی این کشور وی به یک سال حبس و پرداخت غرامت مالی محکوم شده است.

رژیم آل خلیفه پیشتر هم با اتهامات واهی، سه روحانی را به اعدام و هشت  روحانی را به حبس ابد محکوم و از 19 روحانی از جمله شیخ «عیسی قاسم»،  شیخ «محمد سند» و شیخ «حسین نجاتی» نیز سلب تابعیت کرد.

بحرین از 14 فوریه 2011 شاهد اعتراضات مردمی ضد رژیم آل خلیفه است. 

مردم بحرین خواهان آزادی، برقراری عدالت و رفع تبعیض و روی کار آمدن دولتی منتخب در کشورشان هستند، اما رژیم آل خلیفه شمار زیادی از رهبران مخالف را بازداشت و با پرونده‌سازی به زندان‌های طولانی مدت محکوم کرده است.

تظاهرات مردم بحرین در اعتراض به جنایات آل خلیفه

نکته مهم این است که طولانی شدن این بحران نه تنها سبب نشد که حکومت بحرین در مسیر دستیابی به یک راهکار سیاسی برای ممانعت از گسترش شکاف با معترضان که بیش از نیمی از جمعیت این کشور را تشکیل می‌دهند، حرکت کند، بلکه با گذر زمان بر کمیت و کیفیت خشونت آل خلیفه علیه معترضان و مخالفان افزوده شده است.

رژیم آل خلیفه سلب تابعیت را با هدف «پاکسازی قومی» در بحرین انجام می‌دهد؛ زیرا تصور و برداشت آل خلیفه این است که صرفاً شیعیان بحرینی مخالف حکومت هستند. از این رو، با سلب تابعیت از شیعیان درصدد نوعی پاکسازی قومی و یا دست‌کم تغییر ترکیب جمعیت به نحوی که شیعیان در بحرین اکثریت نباشند، است.

118/116

بیشتر بخوانید:

محکومیت موج جدید بازداشت ها در بحرین/ تحلیل

 ادامه سرکوبگری آل‌خلیفه؛ بازداشت ده‌ها نفر دیگر در بحرین

تظاهرات مردم بحرین در اعتراض به جنایات آل خلیفه