به گزارش خبرگزاری ایران پرس، پایگاه مصری «المصریون» به نقل از «ستار نوروز» سخنگوی وزارت مهاجرت و امور مهاجران عراق نوشت از زمان شروع عملیات بازپس گیری موصل از چنگال گروه تروریستی داعش درعراق، تعداد آوارگان این شهر به حدود 189 هزار نفر افزایش یافته است.
نوروز افزود: 35 هزار نفر از اهالی مناطق آزاد شده در بخش شرقی موصل و شهر الشرقاط در شمال استان صلاح الدین در شمال عراق به مناطق محل سکونت خود که از اشغال داعش آزاد شده است، بازگشته اند.
نوروز با اشاره به اینکه شمار زیادی از آوارگان درخواست بازگشت به مناطق آزاد شده را مطرح کرده اند، پیش بینی کرد که در هفته جاری، شمار زیادی از آوارگان به مناطق محل سکونت خود بازگردند.
وزارت مهاجرت عراق شانزدهم ماه جاری از افزایش تعداد آوارگان از شهر موصل به 181 هزار نفر از زمان شروع عملیات نظامی برای آزادسازی شهر موصل خبر داد.
سازمان ملل متحد پیش بینی کرده است که حدود یک میلیون نفر از مجموع یک و نیم میلیون نفر از جمعیت موصل از این شهر آواره شوند، زیرا که با توجه به نبود خدمات اساسی در اردوگاه ها از جمله وسایل گرمایشی در سرمای شدید هوا. هشدارهایی درباره وضعیت فاجعه بار زندگی دراین منطقه داده شده است.
دولت عراق و نیروهای هم پیمانش 17 اکتبر 2016 عملیات نظامی را برای آزادسازی موصل از اشغال گروه تروریستی آغاز کرده و این عملیات همچنان ادامه دارد.
داعش ژوئن 2014 ، موصل دومین شهر بزرگ عراق و مرکز استان نینوا در شمال این کشور را به اشغال خود درآورد.127/111
بیشتر بخوانید :
خوشحالی آوارگان عراقی از بازگشت به منازل خود
نگرانی صلیب سرخ جهانی از افزایش شمار آوارگان عراقی
افزایش تعداد آوارگان موصل به بیش از 150 هزار نفر
هشدار درباره افزایش شمار آوارگان عراقی