رژیم آل خلیفه به صورت برنامه ریزی شده به مبارزه با اعتقادات شیعیان در بحرین می پردازد و هر ساله نمادهای عزاداری شیعیان در ماه محرم و سایر مناسبتها را تخریب می کند.
این اقدامات رژیم آل خلیفه از زمان تخریب 38 مسجد شیعیان در مناطق مختلف بحرین و تخریب تعدادی از حسینیهها در سال 2011 میلادی آغاز شده است.
تجاوزهای مکرر رژیم آل خلیفه به آزادیهای دینی مردم؛ نقض حقوق انسان ها در بحرین
سازمانهای حقوقی تاکید دارند که تجاوزهای مکرر رژیم آل خلیفه به آزادیهای دینی مردم در بحرین نقض حقوق انسانها در انجام آزادانه مناسک دینی که در ماده 18 اعلامیه جهانی حقوق بشر آمده است به شمار می رود.
این سازمانها همچنین تاکید کرده اند که هدف قرار دادن آزادیهای دینی در هر کشوری پیامدهای منفی دارد.
بحرین از 14 فوریه سال 2011 میلادی شاهد انقلاب مردمی علیه رژیم آل خلیفه است. مخالفان بحرینی خواستار آزادی، برقراری عدالت و روی کار آمدن نظامی منتخب در این کشور هستند.
عملکرد رژیم آل خلیفه در برخورد با نمادها و شعائر اسلامی، جنون این رژیم در سلب آزادی های دینی و مذهبی مردم بحرین را نشان می دهد و این موضوع بیانگر شدت نقض حقوق انسانی در بحرین است.
اعمال محدودیت ضد شیعیان در بحرین که اکثریت جامعه این کشور را تشکیل می دهند در سالهای اخیر شدت یافته است.
تشدید حملات نظامیان آل خلیفه به مردم بحرین فقط به خاطر برگزاری مراسم مذهبی به مناسبت ماه محرم و عاشورا و سایر مراسم مذهبی بیانگر نقض آشکار حقوق بشر در بحرین است.
برچیدن نمادهای دینی در بحرین
رژیم آل خلیفه یک رژیم استبدادی است که تمامی حقوق مردم بحرین را نقض کرده است. چنین وضعیتی بحرینی ها را جهت مقابله بیشتر با رژیم غیر دمکراتیک و مهیا کردن شرایط برای برقراری مردمسالاری دینی مصمم تر کرده است.
ادامه سیاست تخریب مساجد در بحرین درحالی صورت می گیرد که روحانیون و فعالان سیاسی این کشور نیز تاکید کرده اند که اقدام های ضد حقوق شهروندی و ضد اسلامی رژیم حاکم بربحرین نمی تواند مانع حرکتهای مردمی برای رسیدن به اهداف انقلابی مردم این سرزمین باشد.
رفتارهای رژیم آل خلیفه بیانگر آن است که این رژیم نه تنها آزادی های سیاسی مردم بحرین را تضییع کرده است بلکه مردم بحرین را از حق اساسی دیگر خود مبنی بر آزادی انجام فعالیهای دینی و مذهبی نیز محروم کرده است.
بازداشت های غیرقانونی در بحرین
حکومت بحرین برای مهار مخالفان اقداماتی نظیر بازداشت، اخراج از کار، صدور احکام ظالمانه اعدام و حبس، شکنجه، اخراج دانشجویان از دانشگاه، لغو تابعیت، ناپدیدشدگی اجباری و... انجام داد.
با این حال، اعتراضات در بحرین متوقف نشد و همچنان مخالفان این کشور خواستار پایان حکومت خانوادگی آل خلیفه در بحرین هستند.
این رژیم که از تداوم اعتراض های مردم بحرین دچار سردرگمی شده است، سخنرانی روحانیون و علمای مذهبی بحرین را نیز ممنوع اعلام کرده است.
حکومت آل خلیفه بر این باور است که عامل اصلی تداوم اعتراضهای ضد حکومتی در بحرین، نقش رهبری روحانیون و علمای مذهبی است. از این رو، ستیز مستمر با روحانیون و علمای مذهبی بحرین در اولویت سیاست های داخلی رژیم آل خلیفه قرار گرفته است که این موضوع ماهیت ضد دینی و ضد مردمی آل خلیفه را نمایان تر ساخته است.
اصرار رژیم استبدادی آل خلیفه بر تداوم سیاستهای ضد دینی ومحروم کردن مردم بحرین از حقوق سیاسی و دینی خود درحالی است که چنین سیاستهایی پیش از این از طرف دیکتاتورهای منطقه از جمله در مصر، تونس، لیبی دنبال شد که نتیجه اش چیزی جز سرنگونی آنها نبود.133/118
نویسنده: بیژن نجفی
بیشتر بخوانید:
تخریب نماد و جلوههای عاشورایی در بحرین/ تحلیل
پافشاری بحرینیها بر اقامه نماز در محل مساجد تخریب شده
رژیم آل خلیفه 13 شهروند بحرینی را بازداشت کرد