به گزارش پارستودی؛ «ماتئو سالوینی» (Matteo Salvini) وزیر کشور و معاون نخست وزیر ایتالیا اعلام کرد، در صورت برخورداری سیف الاسلام قذافی از حمایت مردمی، رم نیز اعتراضی به حضور او در عرصه سیاست لیبی نخواهد داشت.
سالوینی گفت، ارزیابی احتمال بازگشت سیف الاسلام به رهبری لیبی بسیار سخت است، زیرا لیبی در وضعیت پیچیدهای به سر میبرد و به خاطر دودستگی سیاسی در این کشور تصور ثبات و اتحاد در آن دشوار است.
پس از انتشار خبر ارسال نامه سیف الاسلام قذافی به پوتین، میخائیل بوگدانف (Mikhail Bogdanov)، معاون وزیر خارجه روسیه اعلام کرده است، سیف الاسلام و حامیانش باید بخشی از روند سیاسی در لیبی باشند.
بوگدانف تاکید کرده است، مسکو از همه افراد در لیبی حمایت میکند و معتقد است که هیچکس نباید در انزوا قرار بگیرد و از فرایند سیاسی سازنده کنار گذاشته شود.
مخالفان سیف الاسلام پسر معمر قذافی دیکتاتور معدوم لیبی، هرگونه فعالیت سیاسی وی از جمله تماس با روسها را تلاشی برای بازگشت دیکتاتوری به لیبی و طلب مساعدت از خارجیها قلمداد میکنند.
«سیف الاسلام» درحالی تلاش برای حضور در عرصه سیاسی لیبی و انتخابات آینده این کشور را آغاز کرده است که درپی قیام مردم لیبی در سال 2011 و سرنگونی پدرش «معمر قذافی»، وی نیز به اتهام جنایات جنگی تحت پیگرد قضایی دیوان بینالمللی کیفری قرار گرفت و در زندان گروههای لیبیایی بود.
«سیف الاسلام» اما در ژوئن 2017 از زندان آزاد شد.
141/120
بیشتر بخوانید:
لیبی؛ تلاش پسر قذافی برای بازگشت به قدرت/ تحلیل
درخواست مجدد پسر قذافی از پوتین