به گزارش ایران پرس، «آنوا ازیاکونوا» مدیر برنامه توسعه سازمان ملل متحد در امور آفریقا، گفت: درصورت گسترش ویروس کرونا در آفریقا، بیش از نیمی از ظرفیت شغلی این قاره به کلی از بین خواهد رفت، زیرا صنعت حمل و نقل، صادرات، بخش معدن، کشاورزی و مشاغل خدماتی تعطیل خواهد شد.
مدیر برنامه توسعه سازمان ملل متحد در امور آفریقا افزود: کاهش بهای نفت، اقتصاد برخی کشورهای صادرکننده نفت مانند نیجریه، آنگولا و الجزایر را به شدت تحت تاثیر قرار داده است.
بنابراعلام کمیسیون اقتصادی سازمان ملل متحد، نیجریه و آنگولا هم اکنون 65 میلیارد دلار از درآمد پیش بینی شده از بخش صادرات نفت خود را از دست داده اند.
براساس نتایج پژوهش اتحادیه آفریقا، گسترش بیماری «کووید- 19» میتواند موجب از بین رفتن 20 میلیون شغل در این قاره شود.
در این گزارش آمده است، گسترش ویروس کرونا میتواند بحرانهای دیگری را نیز در قاره آفریقا به دنبال داشته باشد که از آن جمله می توان به افزایش بدهی های دولتی و کاهش حمایتهای بینالمللی اشاره کرد.
برآوردهای به عمل آمده همچنین حاکیست که با ادامه بحران کرونا، صنعت گردشگری آفریقا بیش از 50 میلیارد دلار زیان خواهد دید که در نتیجه آن 2 میلیون شغل در کشورهای این قاره از بین خواهد رفت.
ویروس کرونا اواخر سال گذشته میلادی (دسامبر 2019) در شهر "ووهان" Wuhan در استان "هوبئی" شرق چین مشاهده شد و هم اکنون تمام کشورهای جهان را درگیر کرده است.
برآوردهای وبگاه «وُرلداُمتر» Worldometer نشان میدهد، تعداد کسانی که در جهان به «کووید- 19» مبتلا شدهاند از مرز دو میلیون نفر فراتر رفته که سهم قاره اروپا از این میان، بیش از یک میلیون نفر یعنی نیمی از تعداد کل مبتلایان در جهان است.
139/116
بیشتر بخوانید:
افزایش آمار کرونا در شمال آفریقا
تست کرونا بیش از هزار نفر در آفریقا مثبت اعلام شد