به گزارش خبرگزاری ایران پرس، در این قطعنامه که با اجماع به تصویب رسید، سازمان جهانی بهداشت کمکرسانی «فوری و مستمر» به نوار غزه را خواستار شده است.
اجازه خروج بیماران و همچنین تهیه و دسترسی به دارو و خدمات و تجهیزات پزشکی از جمله درخواستهای قطعنامه سازمان جهانی بهداشت است.
امضاء کنندگان این قطعنامه ضمن ابراز نگرانی بسیار عمیق از «ویرانی وسیع» در غزه ، بر لزوم محافظت از جان غیرنظامیان و پرسنل پزشکی در درگیریهای های مسلحانه تاکید کردند.
در این سند که افغانستان، قطر و یمن، آن را پیشنهاد کرده بوده اند، از همه طرفها خواسته شده است تا به تعهدات خود بر اساس قوانین بینالمللی و بشردوستانه عمل کنند.
پیش از این نشست، تدروس آدانوم گبریسوس، رئیس سازمان جهانی بهداشت ، تأثیر جنگ را بر سلامت ساکنان غزه «فاجعهبار» خوانده بود.
گروههای مقاومت فلسطین روز شنبه 15 مهر - هفتم اکتبر ۲۰۲۳ عملیات غافلگیر کنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از نوار غزه (جنوب فلسطین) ضد مواضع رژیم اشغالگر قدس آغاز کردند و این رژیم برای تلافی و جبران شکست خود و توقف عملیات گروههای مقاومت، تمام گذرگاههای باریکه غزه را بست و منطقه را بمباران کرد.
117
بیشتر بخوانید:
جنگغزه؛ تداوم کشتار فلسطینیان، رویارویی مقاومت و اسرائیل