به گزارش ایران پرس به نقل از ایرنا، مسکو در شرایطی مانع تصویب قطعنامه پیشنهادی آمریکا، بریتانیا و فرانسه به عنوان اصلی ترین حامیان تروریست ها در سوریه شد که خود پیش نویس قطعنامه دیگری را برای تحقیق درباره عاملان حادثه شیمیایی هفته گذشته «خان شیخون» ارائه کرد.
در پیش نویس قطعنامه پیشنهادی آمریکا، بریتانیا و فرانسه از دولت سوریه خواسته شده بود که اطلاعات تمامی عملیات های نظامی خود در روز حادثه «خان شیخون» را ارائه دهد، موضوعی که با مخالفت روسیه مواجه شد.
در حمله شیمیایی مشکوک روز سه شنبه (چهار آوریل) به منطقه «خان شیخون» در جنوب ادلب سوریه، بیش از صد نفر کشته و حدود 400 نفر زخمی شدند.
پس از این حادثه مشکوک، محور غربی- عربی حامی تروریست ها به سرکردگی آمریکا، بریتانیا وفرانسه تلاش فروانی کرد، این حمله را به دولت سوریه نسبت دهد، اتهامی که دولت سوریه قاطعانه آن را رد کرده است.
این حمله مشکوک همچنین تبدیل به بهانه ای برای آمریکا شد تا روز جمعه گذشته پایگاه هوایی «الشعیرات» در استان حمص سوریه را که اصلی ترین مرکز مبارزه با گروه های تروریستی داعش و جبهه النصره در منطقه است هدف 59 فروند موشک کروز قرار دهد.
تجاوز موشکی آمریکا به سوریه در حالی صورت گرفت که گروه های تروریستی در عراق و سوریه بارها در سکوت آمریکا، بریتانیا، فرانسه و سازمان ملل از سلاح های ممنوعه از جمله شیمیایی علیه مردم این دو کشور استفاده کرده اند.
بسیاری از کارشناسان متهم کردن دولت سوریه به استفاده از سلاح شیمیایی را تلاشی برای گمراه کردن افکار عمومی و وارونه کردن واقعیت ها به موازات پیروزی های اخیر ارتش سوریه در مقابل تروریست ها عنوان می کنند.
بحران در سوریه از سال 2011 با تهاجم گسترده گروههای تروریستی مورد حمایت عربستان، آمریکا و متحدانشان از جمله ترکیه برای سرنگون کردن دولت قانونی «بشار اسد» رئیس جمهوری سوریه آغاز شده است.118/117
بیشتر بخوانید:
بشار جعفری: مواد شیمیایی از طریق ترکیه برای تروریست ها ارسال می شود
تنش در نشست شورای امنیت/ جدال لفظی حامیان تروریست ها با نماینده روسیه