جنگنده‎های رژیم سعودی جمعه شب در دو نوبت ساختمان وزارت دفاع یمن در صنعا (پایتخت یمن) را بمباران کردند.

به گزارش ایران پرس، در این حمله دستکم تاکنون هفت نفر زخمی شدند. حال برخی از زخمی ها  وخیم گزارش شده است.

جنگنده‎های سعودی همچنان بر فراز صنعا در حال پرواز هستند.

جنگنده‎های رژیم  سعودی چهارشنبه شب نیز در  سه نوبت  مرکز آموزشی گارد ریاست جمهوری یمن در شمال صنعا را بمباران کردند.

رژیم سعودی با حمایت آمریکا و در سایه سکوت سازمان ملل از مارس 2015 اقدام به تجاوز نظامی به یمن و محاصره زمینی، دریایی و هوایی این کشور به بهانه بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی یمن به قدرت کرده است.

این تجاوز نظامی تاکنون به کشته شدن بیش از سیزده هزار یمنی، زخمی شدن ده‌ها هزار نفر، آواره شدن میلیون‌ها یمنی و ویرانی زیرساخت‌های این کشور منجر شده است.

تجاوز نظامی عربستان همچنین کشور فقیر یمن را با کمبود شدید مواد غذایی و دارویی مواجه کرده و باعث شیوع بیماری‌های متعدد شده است.117

جنگنده های سعودی «صنعا» را بمباران کردند

زخمی شدن 10 کودک یمنی در حملات جنگنده‌های سعودی به استان الجوف/واکنش علمای یمن به تداوم جنایات عربستان