دبیر کل ایرانی کمیسیون ملی یونسکو، گفت: جهانی شدن برای چپاول و خشونت نیست بلکه جهان گشایی برای صلح و از بین بردن فقر مادی و فرهنگی است.

به گزارش ایران پرس ، «سعدالله نصیری قیداری» روز یکشنبه در سومین نشست سالانه نوروز با عنوان «صلح، تنوع فرهنگی و فرهنگ مدارا» با اشاره به ثبت جهانی نوروز به عنوان نماد صلح جهانی در یونسکو ، افزود: ظهور فناوری های ارتباطات و رسانه های قوی در همه عرصه ها اعم از مجازی، مکتوب، تصویری ، شنیداری و صنعتی شدن موجب شده تا روند جهانی شدن سرعت بیشتری بگیرد.

دبیرکل ایرانی کمیسیون ملی یونسکو، ایرانیان را بنیانگذار اولین دانشگاه جهان عنوان کرد و گفت: امروز یونسکو و جهان پذیرفته که «جندی شاپور» در ایران به عنوان اولین دانشگاه جهان شناخته شده است.

نصیری قیداری، همچنین به ثبت هنرهای دستی استان اصفهان، مکان های تاریخی و مشاهیر ایران در فهرست جهانی یونسکو اشاره کرد و گفت: هر کشوری با فرهنگ و تمدن خود زنده است و با ارائه و معرفی آثار و تمدن و تاریخ گذشته خود در جهان حرفی برای گفتن دارد.

وی همچنین با اشاره به ثبت بیش از 35 مشاهیر ایران در فهرست یونسکو، افزود : یونسکو تاکید دارد همه مشاهیر کشورها باید ثبت جهانی و به همگان معرفی شوند.

کمیسیون ملی یونسکو، نهاد رابط جمهوری اسلامی ایران با مقر سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) در پاریس و دفاتر منطقه‌ای مربوط به آن است. 114/111

بیشتر بخوانید:

اختصاصی/نماینده یونسکو در ایران: زنان و کودکان قربانیان اصلی جنگ یمن هستند

اختصاصی/ اهداف و پیامدهای خروج امريکا و اسرائیل از یونسکو

«جندی شاپور» ایران در فهرست بزرگداشت جهانی یونسکو قرار گرفت