به گزارش پارستودی؛ «اسحاق جهانگیری» روز یکشنبه در نوزدهمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده کشور در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی، افزود: شرایط اقتصادی امروز کشور ایجاب میکند به دنبال کشف فرصتها، ظرفیتها و اقدامات جدید برای توسعه کشور باشیم.
معاون اول رئیس جمهور گفت: در شرایطی قرار گرفتهایم که تحریمهای ظالمانه آمریکا بخشهایی از اقتصاد ما را هدفگذاری کرده است تا با مشکل مواجه کند.
معاون اول رئیس جمهور خاطرنشان کرد: البته برنامه تعریف شده آنها این بود که اقتصاد کشور را به فروپاشی بکشانند و در اثر آن زندگی مردم دچار مشکلات جدی شود و مردم به حکومت اعتراض کنند.
جهانگیری با اشاره به پنج رویکرد سیاستهای اقتصاد مقاومتی از جمله درونزا، بروننگر، عدالتبنیان، دانشبنیان و مردمی، گفت: در اقتصاد مقاومتی هدفگذاری رویکرد اصلی اقتصاد دانشبنیان است.
معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه اقتصاد دانشبنیان، اقتصاد کشور را مقابل تکانهها مقاوم میکند، گفت: اگر گفته میشود دنبال اقتصادی هستیم که اتکا به منابع درآمدی نفت را کم کند، از نظر من اقتصاد دانشبنیان است.
جهانگیری با اشاره به این که وزارت صنعت، معدن و تجارت و معاون علمی و فناوری رئیس جمهور باید از حضور شرکتهای دانشبنیان در نمایشگاههای بینالمللی و بازاریابی محصولات آنها در خارج حمایت کنند، تصریح کرد: در حال حاضر صادرات شرکتهای دانشبنیان 400 میلیون دلار است.
معاون اول رئیس جمهور اظهار کرد: کشور این ظرفیت را دارد که با برنامهریزی و حمایت صادرات شرکتهای دانشبنیان تا 100 میلیارد دلار افزایش یابد و این شدنی است.
جهانگیری گفت: توسعه علمی یکی از عرصههای اساسی توسعهپایدار و همه جانبه کشور و نقطه امید تاریخی در مردم است که از آغاز مواجه با دنیای جدید، ما هم به سطحی از توسعه دسترسی داشته باشیم تا مردم از رفاه و اقتصاد مناسب و شرایط سیاسی و اجتماعی مناسب برخوردار باشند.
معاون اول رئیس جمهور افزود: توسعه علمی برای روزهای سخت و مقابله با تنگناهاست و در زمانی که دشواریها بیشتر میشود بیش از ایام دیگر باید به آن توجه کنیم.
همچنین در این مراسم از 24 از پژوهشگر و فناور برتر کشور قدردانی شد.
113/120
بیشتر بخوانید:
جهانگیری: افزایش همکاری ایران و هند به نفع دو کشور و منطقه است
جهانگیری؛ طرحهای اقتصاد مقاومتی در مناطق محروم کشور اجرا می شود
تأکید جهانگیری بر تنظیم بازار شب عید و رضایتمندی مردم