رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) گفت، آمار پژوهشگران یک درصد برتر ایرانی نسبت به سال گذشته (۱۴۰۲ شمسی) بیش از ۱۲ درصد رشد داشته است.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، سید احمد فاضل‌زاده رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام با اعلام معرفی پژوهشگران ایرانی پر استناد یک درصد جهان در ۲۲ حوزه موضوعی علوم افزود، یک هزار و ۵۶ پژوهشگر با وابستگی سازمانی جمهوری اسلامی ایران شناسایی شده‌اند که نسبت به سال گذشته، رشد بیش از ۱۲ درصدی را نشان می‌دهد.

رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام گفت، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بیش از ۴۰ درصد و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هم بیش از ۴۹ درصد از سهم پژوهشگران پر استناد ایرانی را به خود اختصاص داده اند.

رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام بیان کرد: بر اساس وابستگی سازمانی، دانشگاه تهران، دانشگاه تربیت مدرس و دانشگاه صنعتی اصفهان از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و دانشگاه علوم پزشکی تبریز از وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی دارای بیشترین تعداد پژوهشگر یک درصد برتر هستند.

فاضل‌زاده گفت: بررسی تعداد پژوهشگران پر استناد کشور در فهرست پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر جهان به تفکیک حوزه موضوعی نشان می‌دهد که ۲۲.۵۴ درصد این پژوهشگران متعلق به حوزه پزشکی بالینی هستند. پس از حوزه پزشکی بالینی، حوزه موضوعی چند رشته‌ای با ۲۱.۷۸ درصد، بیشترین پژوهشگر پر استناد ایرانی را در برمی‌گیرد.

/114