منابع خبری با اشاره به درگیریهای شدید در مناطق شمالی نوار غزه اعلام کردند که حزبالله لبنان و گردانهای سرایا القدس دو پایگاه نظامی صهیونیستی را هدف حملات موشکی و راکتی قرار دادند.
از سوی دیگر اشغالگران صهیونیست مانند روزهای گذشته به صورت هدفمند و برنامه ریزی شده به مناطق مختلف کرانه باختری یورش بردند. به نظر میرسد حمله اشغالگران به کرانه باختری، بازداشت بی دلیل فلسطینیها و تحت فشار گذاشتن آنها در زندانها، تلاش از سوی صهیونیستها برای سرپوش گذاشتن بر شکستشان در نوار غزه و عدم تحقق پیروزی در نبرد زمینی مقابل رزمندگان فلسطینی باشد.
گسترش دامنه حملات ارتش صهیونیستی از نوار غزه به کرانه باختری، تشکیلات خودگردان فلسطین را نیز نگران کرده و رهبر این تشکیلات در جریان دیدارش با مشاور امنیت ملی آمریکا در رامالله بر لزوم ایجاد آتشبس فوری در غزه و فشار آمریکا بر رژیم صهیونیستی برای توقف تجاوزها تاکید و در عین حال تصریح کرد: "کرانه باختری اکنون شاهد کوچ اجباری و ملحق کردن بی سر وصدای خاک فلسطین به سرزمینهای اشغالی از سوی استعمارگران تروریسم و ارتش صهیونیستی است."
اقدام اسرائیل در پاکسازی نژادی در نوار غزه
اسرائیل و ارتش آن در حال ارتکاب کشتار و پاکسازی نژادی در غزه است و دستکم 20 هزار نفر از ساکنان غزه را که اکثر آنها کودک و زن هستند به قتل رسانده و ۵۵ هزار نفر دیگر را مجروح کرده و بیش از50 درصد منازل غزه را ویران کرده است؛ همچنین اسرائیل بیش از ۹۰ خبرنگار را ترور کرده؛ خبرنگاران و تصویربردارانی که کلاه خود بر سر و جلیقه ضدگلوله بر تن دارند و کلمه خبرنگاری به شکل بزرگی روی آن نوشته شده است که خبرنگار بودن آنها را نشان میدهد.
از سوی دیگر در پی اعلام رسوایی ارتش رژیم صهیونیستی در کشتن سه اسیر اسرائیلی در نوار غزه، خانوادههای اُسرای اسرائیلی در برابر وزارت جنگ رژیم صهیونیستی تظاهرات کردند.
سخنگوی ارتش اسرائیل روز جمعه گفت: "نظامیان این رژیم به اشتباه سه نفر از اسرایی که در غزه نگهداری میشوند را هدف قرار داده و کشتهاند."
به نوشته معاریو، این واقعه چند روز بعد از کمین موفق نیروهای عزالدین القسام در محله الشجاعیه رخ داد که منجر به کشته شدن ۹ نظامی اسرائیلی و زخمی شدن شش نفر دیگر شد.
پیش از این دفتر نخستوزیری اسرائیل اعلام کرده بود، برآوردها نشان میدهند که ۱۳۲ اسیر اسرائیلی همچنان در غزه زندانی هستند که از این تعداد گمان میرود ۱۱۲ نفر زنده باشند و ۲۰ نفرشان کشته شده باشند.
وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی اعلام کرد: "از ابتدای جنگ تاکنون 446 نظامی این رژیم کشته شده که 118 نفر از آنها بعد از آغاز حمله زمینی در غزه است."
همچنین رژیم صهیونیستی به کشته شدن یک هزار و ۲۰۰ نفر از صهیونیستها از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» در 15 مهر - هفتم اکتبر تاکنون اعتراف کرده است.
با وجود اینکه مجامع جهانی و منطقه ای تاکنون پاسخ درخور به حملات و قتل عام های اسرائیل نداده اند، اما گروه های مقاومت از هیچ تلاشی دریغ نکرده اند و متناسب باحملات این رژیم پاسخ های خود را تنظیم کرده اند.
سخنگوی گردانهای قسام شاخه نظامی جنبش حماس از هدف قرار گرفتن بیش از صد خودروی نظامی ارتش رژیم صهیونیستی طی پنج روز اخیر خبر داد.
ادامه حملات موشکی مقاومت فلسطین به تل آویو و مناطق مرکزی و جنوبی سرزمینهای اشغالی، شوک بزرگی به اشغالگران رژیم صهیونیستی وارد کرده است.
رسانههای رژیم صهیونیستی اذعان کردند که حزب الله لبنان همواره ما را با انواع جدیدی از مهمات استفاده شده در حملات موشکی غافلگیر میکند و هیچ شب و روزی در شمال سرزمینهای اشغالی نمیگذرد که انفجاری در آنجا رخ ندهد، تا جایی که زندگی در این مناطق بسیار مشکل شده است.
سرتیپ «محمد القادری» فرمانده دفاع ساحلی یمن نیز جمعه شب تصریح کرد: "در صورت عدم توقف جنگ علیه غزه، صنعاء فاز جدیدی از تنش علیه تلآویو را کلید خواهد زد و از تهدیدها نمیهراسد."
در عین حال شدت حملات مقاومت به پایگاههای آمریکایی در سوریه و عراق، در حال افزایش تا حدی که پایگاه نظامیان آمریکایی در «عینالاسد»، طی کمتر از 5 ساعت، سه بار مورد هدف قرار گرفته است.
این شاخص ها نشان می دهد، رژیم صهیونیستی مسئول گسترش دامنه جنگ از غزه به سایر مناطق چه در فلسطین و چه خارج از آن است که این هرچند ضربه پذیری این رژیم را به مراتب افزایش می دهد، اما در عین حال می تواند منطقه و جهان را وارد تحولات پیش بینی نشده کند.
نویسنده: احمد کاظم زاده
117