به گزارش خبرگزاری ایران پرس، تروریسم سایبری پدیده ای نوظهور است که بعنوان یک چالش مهم در امنیت جهانی مطرح می شود. تهدیدهای سایبری ویژگی های منحصر به فردی دارند که «تاثیرگذاری» یکی از آنهاست.
تهدیدات تروریستی کشورهای توسعه یافته را نیز نگران کرده است. حمله به تاسیسات تروریستی یکی ازین تهدید هاست که فن آوری های نوین در آن نقش دارند که لازم است از طریق وضع قوانین بین المللی قاعده مند شوند.
گروه های تروریستی زیر ساخت ها و سیستم های رایانه ای را هدف قرار می دهند که منجر به جاسوسی سایبری هم می شود.این تحرکات نقض حقوق بین المللی و سوء استفاده از داده هاست.
نقش هوش مصنوعی در تروریسم تهدیدی جدید است که باید به آن توجه شود. تنظیم مقررات و همکاری های بین المللی از جمله راهکارهای مقابله با این تهدید جهانی است.
در انفجارهای پبجر ها و بیسیم ها روز سهشنبه ۱۷ سپتامبر در لبنان حداقل ۱۲ نفر - از جمله دو کودک - کشته و حدود ۳٫۰۰۰ نفر مجروح و بسیاری قطع عضو شدند. در انفجارهایی که روز بعد، چهارشنبه ۱۸ سپتامبر نیز حداقل ۵۰ نفر کشته و ۳۰۰۰ نفر مجروح شدند.
تاکنون هیچ کشوری مسئولیت این حملهها را برعهده نگرفته است هرچند مقامات بسیاری از کشورها، رسانههای معتبر بینالمللی و همچنین حزبالله لبنان، اسرائیل را مسئول این حملهها دانستهاند.
116