به گزارش خبرگزاری ایران پرس، محمد حسین بوچانی با اشاره به جزییات سیزدهمین دوره جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری و روستایی گفت: ۲ هزار و ۲۹ اثر در پنج حوزه پذیرفته شده است و این در شرایطی که در سال ۱۳۹۸ یک هزار و ۹۷ اثر انتخاب شده بود؛همچنین ۲۶۴ پایاننامه از دانشگاههای مختلف، یک هزار و ۱۶۰ مقاله، ۳۳۶ کتاب و ۱۰۹ طرح نوآورانه و فناورانه در وب سایت جشنوار بارگذاری شده است که این آمار نشان میدهد به دستاورد بسیار بزرگی در مدیریت شهر تهران و دهیاریها و شهرداریها دست پیدا کردیم.
محمد حسین بوچانی بیان کرد: هدف از برگزاری این جشنواره استفاد از ظرفیتهای دو ساختار سازمان شهرداریها و دهیاریها و شهرداری است.
وی ادامه داد: در میان شهرهای کشور هم، تهران با ۶۰۲ اثر در صدر قرار دارد، مراکز پژوهشی فعال در مدیریت شهری کل کشور هم، رشت با ۱۲۳ اثر، اصفهان با ۱۱۱ اثر، یزد ۷۹ و قم با ۷۲ اثر در جشنواره فعالیت جدی داشتند و آثار خود را به جشنواره ارسال کردند.
وی گفت: هدف از برگزاری این جشنواره استفاد از ظرفیتهای دو ساختار سازمان شهرداریها و دهیاریها و شهرداری است.
بوچانی افزود: سیزدهمین دوره جشنواره تلاش میکند بر محورهای کلیدی تمرکز کند، نخست اینکه پایان سده و اینکه آینده شهرها چگونه خواهد بود، دوم؛ بازگشایی شهرها باتوجه به پاندمی کرونا و رصد تحولات سال آینده.
سیزدهمین دوره جشنواره پژوهش و نوآوری در مدیریت شهری و روستایی ۲۴ آذر ۱۴۰۰ با حضور وزیر کشور احمد وحیدی، علیرضا زاکانی، شهردار تهران به صورت مجازی برگزار شد.
116