شادمانی زودگذر برآمده از عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی اما تنها یک روی سکه است و روی دیگر آن، ابهام ها و سوال های متعدد است.
تاریخ مبارزات ملت مظلوم فلسطین نشان می دهد که با وجود فتنه ها و توطئه هایی که در اتاق های فکر آمریکا و اسرائیل طراحی می شوند، جبهه مقاومت منسجم تر و قوی تر شده، همانگونه که نفرت از صهیونیسم نزد ملت های عدالت جو وآزادی خواه منطقه و جهان نهادینه شده است.
نگاه به گذشته نشان می دهد، انتفاضه اول و دوم فلسطین، انعکاسی از اراده ملتی است که پس از تلاش برای حذف قضیه فلسطین در کنفرانس کمپ دیوید در سال 2000 بروز و ظهور یافت و رژیم اسرائیل را مجبور به تغییر معادلات کرد. شرایط امروز منطقه نیزقطعا" از این اراده مستثنی نیست و ماه عسل عادی سازی روبط رژیم جنایتکار و کودک کش اسراییل با امارات و بحرین چندان طولانی نخواهد بود.
با تاکید برهمه این واقعیت هاست که وزارت امورخارجه ایران، این رابطه ننگین را محکوم کرد. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم با صدور بیانیهای تاکید کرد: "دومینوی عادیسازی روابط رژیم صهیونیستی با حکام برخی کشورهای عربی که با مهندسی کاخ سفید و رئیسجمهوری منفور و بیخرد آمریکا است، هرگز به فرجام شوم خود منتهی نخواهد شد."
اهداف آمریکا برای کمک به عادی سازی روابط کشورهای عربی با رژیم اسرائیل
ایالات متحده آمریکا برای مشروع جلوه دادن رژیم صهیونیستی در جهان عرب و امت اسلامی به دنبال ایجاد روابط دیپلماتیک و اقتصادی علنی میان اسرائیل و کشورهای عربی است. این استراتژی در وهله نخست، بدنبال کاستن از اهمیت "گفتمان مقاومت و ایستادگی" و جایگزین کردن آن با جریان سازش در قالب پروژه معامله قرن است .
هدف دیگر استراتژی آمریکایی - صهیونیستی ایجاد پایگاه های نفوذ اسراییل درمنطقه است.
جمهوری اسلامی ایران با هشدار نسبت به هرگونه دخالت رژیم صهیونیستی درمعادلات منطقه خلیجفارس، تصریح کرده است که دولت امارات و دیگر دولتهای همراه باید مسئولیت تمامی عواقب این اقدام را بپذیرند.
«عبدالباری عطوان» سردبیر روزنامه رای الیوم در تحلیل عادی سازی روابط میان امارات و رژیم صهیونیستی می گوید:
"این اقدام به معنای واقعی کلمه عادی سازی مجانی و به مثابه هدیه ای برای«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی و «جرد کوشنر» داماد دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به شمار می رود. همچنین تلاشی احتمالاً ناکام برای نجات دونالد ترامپ از شکست در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا محسوب می شود ولی این توافق برای امارات تنها ناآرامی و بی ثباتی به همراه خواهد داشت.
عادیسازی روابط کشورهای عربی منطقه با رژیم صهیونیستی از هر زاویه ای که به آن نگاه شود، حلقه ای از یک تهدید بزرگ در منطقه است که باید اهداف آن در همه ابعاد تبیین شود. بحرین نیز در یک خطای محاسباتی و بنیادین به جای کسب مشروعیت از مردم خود، با پشت کردن به آنان و با اقدامی خفت بار به دامن رژیم اشغالگر قدس پناه آورده و آرمان فلسطین شریف را قربانی انتخابات داخلی آمریکا کرده است.
حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی، در بخشی از بیانات اخیرشان در تحلیلی روشن از اهداف و پیامدهای شوم برقراری رابطه ننگین بین امارات و رژیم جنایتکار اسراییل، این حرکت را خیانتی به دنیای اسلام، جهان عرب و کشورهای منطقه و به مسئله مهم فلسطین خواندند و گفتند: "البته این وضعیت دیری نخواهد پایید اما لکه ننگ آن بر پیشانی کسانی که غصب کشور و آواره کردن ملت فلسطین را به بوته فراموشی سپردند و پای صهیونیستها را در منطقه باز کردند، باقی خواهد ماند."
نویسنده: جمشید امین زاده
117
بیشتر بخوانید:
خشم مردم فلسطین از اقدام آلخلیفه؛ تصاویر حکام بحرین در غزه سوزانده شد
محکومیت اعلام برقراری روابط دیپلماتیک میان بحرین و رژیم صهیونیستی
توافق آلخلیفه با رژیم صهیونیستی؛ نقطه عطف قیام مردم بحرین