پژمان شیرمردی، معاون سازمان انرژی اتمی ایران، تاکید کرد: رادیودارو‌ها به کمک فناوری هسته‌ای در کشور تولید می‌شوند که اگر این فناوری را در شرایط تحریمی نداشتیم، با مشکلات زیادی برای تامین داروی بیماران مواجه می‌شدیم.

 

۲۰ فروردین ۱۳۸۵ شمسی نقطه عطفی در تاریخ صنعت هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران،  و یادآور غرور ملی ایرانیان در دستیابی به قدرت هسته‌ای با وجود انواع تحریم‌های دشمنان است.

در این تاریخ، خبر دستیابی ایران به فناوری صلح آمیز هسته‌ای و زنجیره کامل غنی سازی اورانیوم، اعلام شد؛ ایران باوجود همه تحریم ها و کارشکنی ها توانست به چرخه کامل تولید سوخت هسته‌ای دست یابد و با دستیابی به نسل جدیدی از سانتریفیو‌ژها و اعلام آن به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، در زمره کشورهای صاحب فناوری غنی‌سازی اورانیوم قرارگرفت و به کشورهای عضو باشگاه هسته ای پیوست.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، «پژمان شیرمردی» معاون سازمان انرژی اتمی، از فناوری هسته‌ای به عنوان یک صنعت قدرت آفرین یاد کرد و گفت: صنعت هسته‌ای پیشران سایر صنایع است و می‌تواند سایر صنایع را به حرکت درآورد.

معاون سازمان انرژی اتمی ایران  افزود: فناوری هسته‌ای در بخش‌های مختلف سلامت، امنیت غذایی و کشاورزی، محیط زیست و سایر صنایع کاربرد‌های بسیار زیادی دارد که هم اکنون ما از آن بهره‌مند هستیم.

شیرمردی، درباره تولید رادیودارو‌ها در کشور تصریح کرد: این دارو‌ها به کمک فناوری هسته‌ای در کشور تولید می‌شوند و اگر این فناوری را در شرایط کنونی تحریمی نداشتیم، با مشکلات زیادی برای تامین داروی بیماران مواجه می‌شدیم.

معاون سازمان انرژی اتمی ایران خاطرنشان کرد: ایران یکی از ۱۳ کشور دارای چرخه کامل سوخت هسته‌ای در دنیاست و ابتدایی‌ترین چرخه تا تولید سوخت هسته‌ای در کشور را متخصصان ایرانی  انجام می‌ دهند.

شیرمردی تأکید کرد که جمهوری اسلامی ایران  یکی از ۳۲ کشور در دنیا است که دارای راکتور هسته‌ای است.

116