به گفته «فرانچسکا آلبانزه» گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل متحد، اسرائیل کاروانهای کمکهای بشردوستانه به غزه را هدف قرار میدهد و مانع دسترسی به آنها میشود.
آلبانزه با بیان اینکه رژیم صهیونیستی میخواهد آینده غزه را محو و آن را غیرقابل سکونت و زندگی کند، گفت: "اسرائیل از زمان پیدایش خود کمپینی برای انتقام از فلسطینیها به راه انداخته است."
گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل متحد همچنین تاکید کرد: "جامعه فلسطین از سال ۱۹۴۸ مورد خیانت جامعه جهانی قرار گرفته است."
«مارتین گریفیتس» معاون دبیر کل سازمان ملل متحد در امور بشردوستانه نیز اخیرا اعلام کرد: "حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه پس از 7 اکتبر 2023 - 15 مهر 1402، این باریکه نیازمند و تحت محاصره را به جهنم روی زمین مبدل کرده است."
هشدار سازمان ملل درباره تشدید وضعیت فاجعه بار غزه با توجه به اصرار رژیم صهیونیستی برای تداوم جنگ خونبار غزه و نسل کشی فلسطینی ها از یک سو و ممانعت از کمک رسانی به ساکنان مظلوم غزه و ایجاد قحطی در این منطقه با هدف گرسنگی و مرگ تدریجی فلسطینی ها به خصوص کودکان و زنان داده شده است.
«بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی که اخیرا با انحلال کابینه جنگی اکنون کنترل کامل تصمیم گیری در باره جنگ غزه را در اختیار خود گرفته است، به منظور بقای سیاسی خود از هرگونه قبول طرح های آتش بس و حتی قطعنامه 2735 شورای امنیت که توسط متحد استراتژیک آن یعنی آمریکا ارائه و تصویب شده خودداری کرده و به بهانه نابودی حماس و دیگر گروه های مقاومت فلسطینی و نیز آزادی اسرای صهیونیست به عملیات نظامی در غزه به خصوص در رفح ادامه می دهد.
با این حال حملات وحشیانه ارتش رژیم صهیونیستی دستاوردی به جز قتلعام، ویرانی، ارتکاب انواع جنایتهای جنگی، نقض قوانین بینالمللی، بمباران نهادهای امدادرسان و قحطی و گرسنگی در این منطقه به همراه نداشته است.
درعین حال پس از گذشت بیش از هشت ماه از تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به باریکه غزه، این رژیم روزبهروز بیشتر درگیر بحرانهای داخلی و خارجی شده و به صورت روزافزونی دچار انزوای منطقه ای و بین المللی شده است.
نکته مهم اینکه حتی ایالات متحده که تامین کننده اصلی انواع مهمات و بمب ها و تسلیحاتی است که اسرائیل در حملات هوایی و زمینی علیه مردم مظلوم غزه از آنها استفاده می کند نیز ناچار شده تا به وضعیت فاجعه بار غزه و کشتار مردم این منطقه توسط رژیم صهیونیستی اعتراف کند.
دراین زمینه، «سامانتا پاور» مدیر آژانس توسعه بینالمللی آمریکا در اظهاراتی، گفت: "وضعیت بشردوستانه در غزه بسیار دشوار است و «جو بایدن» آن را جهنم توصیف کرده است."
وی افزود: "جنگ در غزه باعث میشود ما نتوانیم وظایف خود را انجام دهیم و تعداد کمی از کامیونهای کمک رسانی به نوار غزه میرسد."
مدیر آژانس توسعه بینالمللی آمریکا، اضافه کرد: "بسته شدن گذرگاه رفح و آوارگی شهروندان، عملیات امدادی را با مشکل مواجه کرده است."
جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا نیز در پیام تبریک عید قربان خطاب به مسلمانان جهان بدون اشاره به توحش رژیم صهیونیستی و استفاده این رژیم از تسلیحات آمریکایی برای نسل کشی فلسطینیان، اذعان نمود: "تاکنون غیرنظامیان زیادی از جمله هزاران کودک در غزه جان خود را از دست دادهاند. خانوادهها از خانههای خود گریخته و شاهد فروپاشی جامعه هستند. درد و رنج فلسطینیان عظیم است."
سوالی که با توجه به پیام رئیس جمهور آمریکا به مناسبت عید قربان مطرح می شود این است که چرا جو بایدن به رغم اعتراف به کشتار فلسطینی ها توسط اسرائیل هیچ اقدام موثری برای جلوگیری از تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه انجام نداده و بالعکس با ادامه ارسال مهمات و تسلیحات به اسرائیل به طور مستقیم شریک جنایات صهیونیست ها در باریکه غزه است؟
به نظر می رسد پیام بایدن به مسلمانان بیشتر برای کسب وجهه در بین جوانان وزنان آمریکایی به عنوان پایگاه سنتی حزب دموکرات و نیز اعراب و مسلمانانی است که در آمریکا زندگی می کنند تا بدین وسیله با ابراز همدردی ظاهری با مردم غزه بتواند آرای آنها را در انتخابات ریاست جمهوری نوامبر 2024 به دست آورد.
در واقع پیام بایدن به مناسبت عید قربان و اشاره به جنگ غزه بخشی از کارزار انتخاباتی وی برای پیروزی در انتخابات سال جاری میلادی است. بایدن برای پیروزی در انتخابات به آرای مسلمانان به ویژه در میشیگان نیازمند است.
نویسنده: سيدرضا ميرطاهر
117
بیشتر بخوانید:
گزارشگر سازمان ملل: گرسنگی جاری در غزه یکی از بزرگترین گرسنگیهای تاریخ است