سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد: وضعیت انسانی و بهداشتی در رفح به شدت فاجعه‌بار است و همچنان شمار زیادی از شهدا زیر آوار قرار دارند.

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بامداد امروز دوشنبه منازل مسکونی در نزدیکی مقر هلال احمر فلسطین در مرکز شهر رفح در جنوب باریکه غزه را هدف قرار دادند.

در پی این حمله،  تاکنون بیش از یکصد فلسطینی شهید و بیش از ۲۳۰ نفر دیگر زخمی شده‌اند. منابع خبری اعلام کردند، آمار شهدا و زخمی‌های این حمله همچنان در حال افزایش است.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، به نقل از شبکه الجزیره، اشرف القدره، سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین در غزه امروز دوشنبه اعلام کرد: تعداد شهدای بمباران شب گذشته رژیم صهیونیستی، از ظرفیت بیمارستان‌ها و مراکز درمانی رفح بیشتر است و به دلیل ضعف زیرساخت های بهداشتی و درمانی در این شهر، تخت مورد نیاز برای پذیرش مجروحان وجود ندارد.

القدره نسبت به عواقب ناشی از عملیات زمینی ارتش رژیم اسرائیل در رفح هشدار داد و افزود: بمباران شب گذشته ارتش این رژیم، منازل مسکونی و مساجد را هدف قرار داد و به همین دلیل تعداد تلفات افزایش یافت.

"مصطفی برغوثی" دبیرکل مرکز ابتکار عمل ملی فلسطین نیز درباره وضعیت رفح گفت: آمریکا به اسراییل برای حمله به رفح چراغ سبز نشان داده است و ما الان شاهد یک عقب نشینی در سیاست آمریکا هستیم. آمریکا می‌گوید از آتش بس فوری و دائمی در غزه حمایت می‌کند، اما نمی‌کند.

 

 

درهمین حال "جوزپ بورل" مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با ابراز نگرانی شدید از وخامت اوضاع در شهر رفح، درباره عواقب خطرناک حمله رژیم صهیونیستی به این منطقه هشدار داد و گفت: شاید باید اقدامی بیشتر از ابراز نگرانی صورت دهیم.

بورل افزود: "بنیامین نتانیاهو" نخست وزیر اسرائیل خواستار تخلیه یک میلیون و ۷۰۰ هزار فلسطینی از غزه شده است بدون اینکه اشاره کند این افراد کجا بروند؟

از سوی دیگر وزارت خارجه مالزی امروز حملات گسترده رژیم صهیونیستی به رفح را که میلیون‌ها غیرنظامی آواره در آنجا به دنبال پناهگاه هستند، به شدت محکوم کرد.

وزارت خارجه مالزی ضمن اینکه از اسرائیل خواست  فوراً با پایبندی به تعهدات خود نسبت به حقوق بین الملل از حملات به رفح دست بکشد، تأکید کرد: این عملیات نظامی شنیع هدف اصلی رژیم صهیونیستی برای از بین بردن فلسطینیان در سرزمین خود را به وضوح تایید می‌کند.

از سوی دیگر "کارولین گنز" وزیر تعاون و توسعه بلژیک هم با تاکید بر ادامه حمایت از غیرنظامیان فلسطینی، گفت: وضعیت در رفح بسیار خطرناک است.

"گنز" تصریح کرد: ما وحشتناک‌ترین بحران انسانی را در رفح شاهد هستیم به همین علت، پیش از نشست غیررسمی وزرای توسعه اتحادیه اروپا در بروکسل مهم است که ما به حمایت از غیرنظامیان بیگناه  در غزه ادامه دهیم. 

 

 

"حمزه یوسف" نخست وزیر اسکاتلند نیز دراین باره گفت: دولت و مخالفان در بریتانیا باید از روی شرم، سرهای خود را پایین بیندازند، زیرا شاهد قتل عام هزاران زن و کودک در غزه هستیم.

واکنش مقامات کشورهای جهان به حمله اسراییل به رفح درحالیست که جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با اشاره به جنایت امروز رژیم صهیونیستی در رفح تاکید کرد: دولت آمریکا و شخص «جو بایدن» رئیس جمهور این کشور با دادن چراغ سبز به نخست وزیر این رژیم و حمایت مالی و نظامی از آن، در این جنایات شریک است.

رژیم نسل کش صهیونیستی از هفتم اکتبر گذشته با حمایت همه‌جانبه کشورهای غربی، کشتار گسترده‌ای را در باریکه غزه و کرانه باختری ضد مردم بی‌دفاع و مظلوم فلسطین به راه‌ انداخته و سکوت جامعه جهانی و نهادهای حقوق بشری در قبال جنایات اسرائیل، موجب تداوم کشتار زنان و کودکان فلسطینی توسط ماشین جنگی این رژیم نامشروع شده است.

116

بیشتر بخوانید:

سردرگمی اسرائیل برای حمله به رفح

هشدار مصر درباره عواقب حمله نظامی رژیم صهیونیستی به رفح

حمله رژیم صهیونیستی به محل اسکان آوارگان فلسطینی

 طرح اسرائیل برای جنایت جدید در فلسطین/ نتانیاهو دستور تخلیه رفح را صادر کرد