به گزارش خبرگزاری ایران پرس، «علی باقری کنی» روز جمعه درباره نشست اختتامیه مذاکرات ایران و گروه 1+4 در وین گفت: جمهوری اسلامی ایران در این دوره از گفتوگوها با ترکیب یک هیات جدید شامل افراد متخصص و مسئول در زمینه موضوعات اقتصادی، مالی و بانکی وارد عرصه گفتوگوها شد.
معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان تصریح کرد: این مساله نشاندهنده عزم جمهوری اسلامی ایران برای ورود به مذاکرات با هدف دستیابی به توافق بود که این نکته تاثیر خودش را روی طرف مقابل گذاشت.
باقری کنی افزود: نکته دوم اینکه در این دوره از گفتوگوها به دلیل اینکه در پرتو دولت سیزدهم، تیم جدید مذاکراتی در ایران شکل گرفته بود، جمهوری اسلامی ایران دیدگاههای خودش را در مورد موضوعات در دستورکار گفتوگوها به طور مکتوب به طرف مقابل ارائه کرد.
وی اضافه کرد: ما در دو زمینه یکی در موضوع لغو تحریمهای غیرقانونی و ظالمانه و همینطور در مورد موضوع هستهای دیدگاههای تیم مذاکراتی ایران را به طور مستدل و مستند در قالب دو سند به طرف مقابل ارائه کردیم. طبیعی است وقتی که این به طرف مقابل ارائه میشود مبنایی برای مذاکره است و قاعدتا طرف مقابل باید پاسخ مستند مستدل و منطقی به این پیشنهادها ارائه کند.
این دیپلمات کشورمان گفت: از آنجایی که طرف مقابل برای ارائه پاسخ مستند و مستدل به این پیشنهادها نیازمند مشورت با پایتختهایشان بودند پیشنهاد کردند که گفتوگوها برای چند روز متوقف شود تا آنها پس از رفتن به پایتختها و دریافت دستورالعملها برای ارائه پاسخ مستند و مستدل به پیشنهادهای جمهوری اسلامی ایران مجددا به وین برگردند.
وی خاطر نشان کرد: ما بارها و حتی در جلسه آخر کمیسیون مشترک تصریح کردیم که جمهوری اسلامی ایران و تیم مذاکراتی ما آمادگی دارد که گفتوگوها را در همین زمان ادامه دهد.
دور جدید مذاکرات وین برای رفع تحریمها و احیای برجام از روز دوشنبه (29 نوامبر / 8 آذر) در پایتخت اتریش آغاز شد.
117
بیشتر بخوانید:
باقری کنی: هماهنگیها برای برگزاری نشست کمیسیون مشترک برجام انجام شده است
برگزاری نشست اختتامیه مذاکرات ایران و گروه 1+4 در وین