نیروهای بسیج مردمی عراق توانستند تحرکات مشکوک عناصر تروریستی داعش را در اطراف شهر سامراء رصد و با شلیک چند موشک مخفیگاه آنان را به طور کامل منهدم کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس؛ در عملیات گروهی از نیروهای بسیج مردمی عراق (الحشد الشعبی) مستقر در حومه شهر سامراء،  علاوه بر انهدام مخفیگاه تروریست‌های داعش در منطقه «حویجه مسیره» که از آن برای هدف قرار دادن نیروهای امنیتی عراق استفاده می‌کردند، دست‌کم 34 نفر از عناصر تروریستی کشته و زخمی شده‌اند.

خبر دیگر این که، "عبد الامیر ­رشید یارالله" فرمانده عملیات "نینوا می‌آییم" گفت نیروهای ویژه ضد تروریسم ­عراق ادارات مخابرات و پست نینوا و ساختمان موسسه سرمایه‌گذاری، اداره برق و ساحتمان امنیت داخلی را در بخش شرقی شهر موصل از کنترل عناصر داعش خارج کردند.

نیروهای ویژه ضد تروریسم عراق ­تلفات و خسارات زیادی به تروریست‌های داعش وارد کردند ­و پرچم این کشور را بر فراز این­­ ساختمان‌ها ­به اهتزاز درآوردند.

شبکه تلویزیونی المیادین لبنان هم اعلام کرد نیروهای ارتش عراق منطقه الضباط را در شرق موصل آزاد کردند.

عملیات آزادسازی موصل مرکز استان نینوا از 17 اکتبر 2016 از شش محور با فرمان "حیدر العبادی" نخست وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق آغاز شد. این عملیات همچنان با موفقیت در حال انجام است.