به گزارش خبرگزاری ایران پرس، علیرضا کاظمی از تولید بیش از ۳۰ هزار محتوا در این کانالها خبر داد و خاطرنشان کرد راهاندازی نهضت تولید محتوا در بخشهای مختلف حوزه پرورشی با کمک دانش آموزان و خانوادهها در زمان شیوع ویروس کرونا از اقدامات بسیار موثر بود.
وی افزود: تولید محتواهای بسیاری با انیمیشن، فیلم، مستند، پاورپوینت و پوستر در فضای مجازی شکل گرفته است و در هر استان نزدیک دو یا سه هزار تولید محتوا در بخشهای مرکزی و متمرکز مانند قرائت و تفسیر قرآن داشتهایم.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش، تنوع و تکثر و جذابیت برنامهها را از مهمترین راهبردها اعلام و تصریح کرد: معاونت پرورشی و فرهنگی از اوایل اسفند ماه و در پی شیوع ویروس کرونا بر ایجاد آرامش در خانوادهها متمرکز شد و در سه ماه اول شیوع ویروس کرونا۷۵۰ مرکز مشاوره در خدمت دانشآموزان قرار گرفت.
کاظمی همچنین با بیان اینکه پویشهای مختلف قرآنی و دعایی در فضای مجازی شکل گرفت تا دانش آموزان با خداوند منان ارتباط برقرار کنند، افزود پس از شیوع ویروس کرونا مسابقات و جشنوارههای ملی و استانی طراحی و برگزار شد که مسابقات قرآن، عترت و نماز از جمله آنهاست.//114
بیشتر بخوانید:
مدرسه تلویزیونی کمک رسانه ملی به آموزش همگانی
حاجی میرزایی: "سند تحول بنیادین" نقشه راه آموزش و پرورش است