کارشناس مسائل سیاسی همه پرسی سال گذشته بریتانیا درباره خروج این کشور از اتحادیه اروپا (برگزیت) را مشروعیت بخشیدن به بیگانه هراسی دانست.

«آیان ویلیامز» (Ian Williams) تحلیلگر برجسته بریتانیایی در اندیشکدۀ تحلیلی موسوم به «فارن پالیسی این فوکوس» از نیویورک آمریکا در مصاحبۀ با شبکه پرس تی وی گفت: این بیگانه هراسی سبب افزایش بی سابقه جرایم ناشی از تنفر در بریتانیا می شود.

ویلیامز افزود: بیگانه هراسی در بریتانیا شامل تبعیض علیه شهروندان سفیدپوست اتحادیه اروپا همچون مسلمانان شده، اما اسلام هراسی  اخلالگرتر است زیرا شکل های بیشتری از تبعیض را شامل می شود.

اتحادیه اروپا

 

اسلام هراسی یکی از اشکال تبعیض است که اغلب  توسط تفسیرگران لیبرال که مواضع ضد سیاهپوستان یا ضد لهستانی ها را دارند مطرح نمی شود، این مفسران به دنبال بی اعتبار کردن اسلام و مسلمانان هستند.

جرایم ناشی از تنفر که شامل تبعیض نژادی و تبعیض دینی می شود، از زمان برگزاری همه پرسی برگزیت در سال گذشته تا کنون به میزان بی سابقه ای افزایش یافته  و این امر سبب افزایش نگرانی گروه های اقلیت که خود را بیش از هر زمان دیگری در معرض آسیب می بینند، شده است.

آمار بدست آمده توسط پلیس نشان می دهد که جرائم ناشی از تنفر در بریتانیا به ویژه علیه مسلمانان پس از گذشت 11 ماه از همه پرسی درباره برگزیت تا کنون تا 23 درصد افزایش یافته است. این آمار در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته بیشترین حد افزایش این نوع از جرائم را نشان می دهد.

گروه ها و سازمان های مذهبی که نمایندگی ملیت های خارجی را بر عهده دارند از دولت بریتانیا خواسته اند نتایج حاصل از این گزارشها را بررسی کنند.

11 اداره از 32 اداره پلیس انگلیس و ولز گزارشاتی مبنی بر افزایش 40 درصدی جرائم ناشی از تنفر در سال گذشته را ارائه کردند.

بر اساس این گزارش ها این نوع از جرائم در مناطقی از جمله کنت، «ناتینگهام‌شر» (Nottinghamshire) و «گونت» (Gwent) با افزایش 50 درصدی مواجهند.

سال گذشته یک مرد و یک زن در بریتانیا هدف حمله اسیدی قرار گرفتند، همچنین به یک زن مسلمان دیگر به خاطر داشتن حجاب در پیاده رو هدف حمله قرار گرفت. به دو مرد لهستانی نیز در خیابان  حمله  و یک نفر از آنها کشته شد. 113/110

بیشتر بخوانید:

آغاز دردسرهای برگزیت / تحلیل

شکاف در کابینه بریتانیا پس از برگزیت

رویترز: برگزیت برای همیشه یا هیچ وقت

اتحادیه اروپا