این روزنامه در سر مقاله یکشنبه خود در مطلبی تحت عنوان "اروپا در حال برنامهریزی توافقنامه ابراهیم ۲" نوشت: کشورهای اروپایی بر آن هستند تا با طرح توافقنامه ابراهیم دو ایران را در موقعیت دشواری قرار دهند تا بتوانند مقاومت را در منطقه متلاشی کنند
برگردان مقاله مذکور به شرح زیر است؛
بر اساس اطلاعاتی که به تهران تایمز رسیده فرانسه، آلمان و انگلیس قصد دارند به 146 کشوری بپیوندند که فلسطین را به عنوان یک کشور به رسمیت می شناسند، مشروط به امتیازات قابل توجه ایران، از جمله به رسمیت شناختن اسرائیل و توقف حمایت از گروه های مقاومت در فلسطین، لبنان، عراق، و سوریه.
این ابتکار که از سوی پاریس پیشنهاد شده مورد حمایت لندن و برلین است که هدف از آن ارائه حمایتهای بیشتر به اسرائیل است، اما هیچ شرطی برای محافظت از فلسطینیها در برابر سیاستهای آپارتاید اسرائیل در سرزمینهای اشغالی، قتلعامهای این رژیم در غزه، سوء استفاده از اسرای فلسطینی یا افزایش روزافزون تعداد شهرک های غیرقانونی در کرانه باختری مطرح نمی کند.
اگر این ابتکار عملی شود، تروئیکای اروپایی با همتایان خود در نروژ، ایرلند و اسپانیا که آخرین گروه از کشورهای اروپایی بودند که در اوایل سال جاری فلسطین را به عنوان یک کشور به رسمیت شناختند، همسو خواهند شد.
بر اساس اطلاعات بدست آمده توسط تهران تایمز، مقامات کاخ سفید حمایت خود را از طرح اروپایی اعلام کرده اند، زیرا آن را ادامه توافق 2020 ابراهیم می دانند که منجر به به رسمیت شناختن حاکمیت اسرائیل بر سرزمین های فلسطین توسط برخی از کشورهای عربی و آفریقایی از جمله امارات، بحرین، مراکش و سودان شد و عربستان سعودی پیش از آغاز آخرین دور حملات اسرائیل به غزه در آستانه پیوستن به این توافق بود.
همانطور که دادههای جمعآوریشده توسط تهران تایمز نشان میدهد، برخی از منتقدان در اروپا و ایالات متحده هشدار دادهاند که حتی اگر ایران اسرائیل را به رسمیت بشناسد و از مقاومت فاصله بگیرد، امنیت مورد نظر اسرائیل تضمین نخواهد داشت. در عوض، این روند اقدامات غیرقانونی رژیم را تقویت می کند و مانع از هرگونه چشم اندازی برای یک روند صلح واقعی می شود. آنها تاکید می کنند که پیمان ابراهیم عملیات موفقیت آمیز حماس را در 7 اکتبر ، که در مبارزان فلسطینی برای ساعت ها کنترل چندین شهرک اسرائیلی را به دست گرفتند و تعدادی از اسرائیلی ها را به غزه بردند ،متوقف نکرد.
منابع به تهران تایمز گفته اند که صداهای مخالف این طرح معتقدند که رهبران غربی باید به جای روی آوردن به کشورهای منطقه برای تقویت اسرائیل، حقوق فلسطینیان را به رسمیت بشناسند و به آنها احترام بگذارند.
در ادامه این مطلب آمده است؛ علاوه بر غیرعملی بودن و ناکارآمدی ابتکار عمل، برخی در اروپا و ایالات متحده نیز بر این باورند که بعید است ایران به خواستههای اروپا تن دهد. با این وجود، رهبران فرانسه، آلمان، و بریتانیا قصد دارند این ابتکار عمل را در آینده به عنوان راهی برای دفاع از خود در پی ماهها انتقاد شدید در مورد حمایت آنها از جنگ ویرانگر اسرائیل در غزه مطرح کنند.
این روزنامه در تحلیل خود از اهداف اروپا برای ارائه این طرح بر این باور است که، اروپا پس از رد این ابتکار توسط تهران، موفق خواهد شد توپ را به زمین ایران بیندازد و آن را مقصر بحران غزه بداند اما تهران تایمز بر این باور است که بهجای تلاش واقعی برای صلح، به رسمیت شناختن فلسطین از سوی اروپا، اقدامی حساب شده برای سرزنش ایران بعنوان مخالف تشکیل کشور فلسطینی است.
303