«محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در دیدار با «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا در بیت لحم گفت: مشکل ما اشغالگری و شهرک سازی در سرزمین فلسطین است.

به گزارش ایران پرس به نقل از پایگاه خبری فلسطینی معا، محمود عباس امروز (سه شنبه) پس از دیدار با دونالد ترامپ در یک کنفرانس مطبوعاتی اظهار داشت، ما خواهان «پیمان صلح تاریخی» بین فلسطین و اسرائیل (رژیم صهیونیستی) هستیم و با شما (ترامپ) برای غلبه بر تروریسم همکاری می کنیم.

وی افزود، درگیری ما با اسرائیل دینی و مذهبی نیست و مشکل ما اشغال سرزمین های فلسطین و شهرک سازی و به رسمیت نشناختن دولت فلسطین توسط اسرائیل است.

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین همچنین با تشکیل دو کشور مستقل در سرزمین های اشغالی فلسطین تاکید کرد.

وی درباره اسیران فلسطینی اعتصاب غذا کننده در زندان های رژیم صهیونیستی نیز گفت، درخواست اسیران فلسطینی انسانی و عادلانه است و از مقامات اسرائیلی (رژیم صهیونیستی) می خواهیم به این خواسته ها پاسخ دهند.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا صبح امروز (سه شنبه) وارد بیت لحم شد تا با محمود عباس درباره آخرین تحولات منطقه و بررسی از سرگیری مذاکرات صلح دیدار و گفت وگو کند.

در مراسم استقبال از ترامپ «رامی حمدالله» نخست وزیر و فرماندهان دستگاه امنیتی و «ویرا بابون» شهردار سابق بیت لحم و «رلی معایعه» وزیر گردشگری و «محمد حسین» مفتی فلسطین و چند تن از کشیش های مسیحی و شخصیت های رسمی فلسطینی حضور داشتند.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز شنبه به منظور شرکت در اجلاس یک روزه سران کشورهای اسلامی – عربی و آمریکایی به عربستان سفر کرد.

وی دیروز (دوشنبه) با هواپیمای اختصاصی از فرودگاه ریاض در عربستان مستقیما در فرودگاه بن گوریون در تل آویو به زمین نشست.

ترامپ روز گذشته با «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در تل آویو دیدار کرد و امروز (سه شنبه) برای دیدار با محمود عباس به بیت لحم رفته است.

ترامپ بعد از این سفر به روم و سپس به بروکسل خواهد رفت.

این نخستین سفر خارجی ترامپ از زمان تصدی مقام ریاست‌ جمهوری آمریکا است.

فلسطین صحنه تظاهرات ضد آمریکایی و ضد صهیونیستی/ تحلیل

خبرها از تداوم واکنش ها به مواضع خصمانه دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا علیه فلسطینی ها حکایت دارد.

در این زمینه همزمان با سفر ترامپ به اراضی اشغالی ،مناطق مختلف فلسطین صحنه تظاهرات اعتراض آمیز فلسطینی ها بود.

در این چارچوب جمع کثیری از  فلسطینی ها  به اظهارات مغرضانه «دونالد ترامپ»، رئیس جمهوری آمریکا در تروریستی خواندن مقاومت ضد صهیونیستی در منطقه واکنش نشان دادند.

در این زمینه  فلسطینیان ساکن باریکه غزه، دوشنبه‌ شب در اعتراض به سفر رئیس جمهوری آمریکا به سرزمین‌های اشغالی تظاهرات کردند و پرچم آمریکا و رژیم صهیونیستی و آدمک نتانیاهو و ترامپ را به آتش کشیدند.

ساکنان باریکه غزه با در دست داشتن پلاکاردهایی که روی آن نوشته شده بود «آمریکا و اسرائیل محور تروریسم» هستند به ورود رئیس جمهوری آمریکا به سرزمین‌های اشغالی اعتراض کردند.

پیشتر نیز  فلسطینیان ساکن «قلندیا» در کرانه باختری رود اردن با در دست داشتن پلاکاردهایی علیه ترامپ، در حمایت از اسیران فلسطینی اعتصاب غذا کننده در بند اسرائیل، به سفر ترامپ به فلسطین اشغالی  اعتراض کردند که با یورش نظامیان صهیونیست شماری از آن‌ها زخمی شدند.

با ورود دونالد ترامپ به کاخ سفید، گستاخی مقامات رژیم صهیونیستی دوچندان شده و هر روز طرح‌های جدیدی را برای ساخت شهرک‌های جدید در اراضی فلسطینیان با وجود صدور قطعنامه اخیر شورای امنیت سازمان ملل متحد مبنی بر توقف شهرک سازی‌ها و همچنین فشار بیشتر به فلسطینیان تصویب می‌کنند.

ترامپ در جریان رقابت‌های انتخاباتی و همچنین پس از پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل علاوه بر حمایت‌های همیشگی و همه جانبه واشنگتن از رژیم صهیونیستی وعده داد سفارت آمریکا را از تل‌آویو به قدس اشغالی انتقال خواهد داد.

اظهارات دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا بیش از پبش توجه جامعه جهانی را به عمق خصومت مقامات آمریکایی با مردم فلسطین معطوف کرده است.

مواضع و عملکردهای ضد فلسطینی مقامات آمریکایی واکنش گسترده فلسطینی ها، افکار عمومی را در پی داشته است.

در این زمینه گروههای فلسطینی اظهارات دونالد ترامپ را تلاش ناامیدانه ای برای نجات اسراییل از بحران از طریق اتهام زنی و دروغ پردازی هایی  که از نظر فلسطینیان و افکار عمومی بی ارزش است، توصیف کردند.

تلاش پنهان ترامپ برای کمک به پیشبرد سیاست های اشغالگرایانه تل آویو

تحلیلگران سیاسی بر این باورند که دونالد ترامپ می خواهد با تحرکات سیاسی و دیپلماتیک جدید در منطقه با همراهی حکام عرب و در قالب جدیدی از روند سازش در خاورمیانه، فرصت جدیدی به اشغالگران فلسطین بدهد تا پروژه خود را برای تشکیل دولتی نژادپرست و افراطی در سرزمین فلسطین تکمیل کنند.

در چنین شرایطی دولتهای غربی بویژه آمریکا که از حامیان رژیم صهیونیستی محسوب می شود نیز در راستای هماهنگی با این رژیم طرحهایی را برای لوث کردن حقوق فلسطینی ها پیگیری می کنند.

با نگاهی به طرحهای سازش جدید آمریکا در سالهای اخیر می توان دریافت که این طرح نیز تکمیل کننده طرح های توطئه آمیز قبلی آمریکا و دولتهای غربی در قبال بحران فلسطین است.

اساسا" روند سازش در خاورمیانه که در سال 1991 با هدایت و طراحی آمریکا و دولتهای غربی شکل گرفت، روندی خطرناک و پیچیده ای محسوب می شود که هدفش تضییع کامل حقوق فلسطینی ها است.

با نگاهی به محورهای طرح های جدید آمریکا نظیر طرح تبادل اراضی که با هدف تسلط کامل رژیم صهیونیسنی بر بخش اعظم مناطق تحت اشغالش در سرزمین فلسطین بویژه بیت المقدس در سالهای اخیر طراحی و ارائه می شود بیانگر عمق تحرکات مزورانه آمریکا جهت مهیا کردن شرایط برای ویرانی بیشتر در سرزمین فلسطین و آواره ساختن بیشتر فلسطینی ها است.

تحرکات مجدد آمریکا و رژیم صهیونیستی جهت تضییع کامل حقوق فلسطینی ها درحالی است که قطعنامه های سازمان ملل صراحتا بر تحقق این حقوق از جمله حق مقاومت ملتها در برابر اشغالگران تاکید دارند .  

در چنین شرایطی مردم فلسطین اعتمادی به وعده های امریکا ندارند و با توجه به حمایت های گسترده وبی قید وشرط امریکا از اسراییل تنها راه دستیابی به صلح در خاورمیانه را ادامه مقاومت در جهت پایان اشغالگری صهیونیست‌ها می دانند. 

در چنین فضایی تشدید تظاهرات ضد آمریکایی فلسطینی ها همزمان با سفر دونالد ترامپ به فلسطین اشغالی از شدت منفوریت مقامات توطئه گر آمریکایی در نزد مردم فلسطین حکایت دارد.  116/111

بیشتر بخوانید:

تمجید ترامپ از هماهنگی «محمود عباس» با رژیم صهیونیستی+ ویدئو

واکنش مطبوعات آمریکایی به سفر ترامپ به عربستان

استفاده عربستان از قدرت ترامپ برای مشروعیت بخشی به خودش