طبق مطالعه ای جدید، ۲۷ درصد از شاغلان در اسپانیای درگیر با معضل بیکاری، به فکر ترک شغل خود افتاده اند.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس، علاوه بر تاثیر منفی بحران ناشی از همه گیری جهانی ویروس کرونا، نارضایتی شغلی، تغییر موقعیت شغلی و مشکلات جسمی و روحی طی دو سال گذشته، اسپانیایی ها را به اندیشیدن به ترک شغل سوق داده است.

به گزارش روز شنبه روزنامه لا وانگواردیا اسپانیا، سال گذشته، ۳۰ هزار نفر در اسپانیا به طور داوطلبانه تصمیم گرفتند که مشاغل خود را ترک کنند.

این رقم اگر چه چند سال نوری با ۵۰ میلیون کارگری که در سال ۲۰۲۱ در آمریکا تصمیم به ترک شغل خود گرفتند، فاصله دارد اما نتایج مطالعه جدید «اینفوجابز» از انگیزه ۲۷ درصد از مجموع کارگران و کارمندان شاغل در اسپانیا به ترک کار خود در سال جاری (۲۰۲۲) خبر می‌دهد.

طبق نوشته این روزنامه، در حالی که ۲۷ درصد از افراد اظهار می‌کنند که می‌خواهند موقعیت شغلی خود را به دلایل اقتصادی ترک کنند، درصد مشابهی از این جمعیت (۲۶ درصد)، تغییر شغل و اشتغال به فعالیتی جدید را علت این امر بیان می‌کنند.

۲۴ درصد افراد نیز نیاز به شرایط مطلوب‌تر برای پیوند میان کار و زندگی شخصی را دلیل ترک شغل می‌دانند.  

 

«مونیکا پِرِز» مدیر «ارتباطات و مطالعات اینفوجابز» معتقد است: با توجه به نرخ بالای ۱۳ درصدی بیکاری در اسپانیا، ضمانت بزرگی برای یافتن شغل دیگر توسط کارگرانی که شغل خود را ترک می‌کنند، وجود ندارد.

نرخ بیکاری در اسپانیا در حالی یکی از بالاترین نرخ‌های بیکاری در اروپا است که این رقم در ایتالیا ۹ درصد و در آمریکا ۳.۹ درصد است.

به نوشته لا وانگواردیا، محدودیت‌های اعمال شده به دلیل شرایط شیوع کووید-۱۹ سبب شد تا میلیون‌ها کارگر مجبور به کار از راه دور شوند که اگر چه شیوه‌ای در جهت بهبودی سازش و انعطاف‌پذیری شغلی تلقی شد اما در عین حال نارضایتی و عدم مشارکت عاطفی به همراه داشت.