نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در راستای تداوم جنایات این رژیم در غزه، به ارتش صهیونیستی دستور داد طرحی برای تخلیه ساکنان شهر رفح پیدا کنند.

به گزارش خبرگزاری ایران پرس «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونسیتی به ارتش خود دستور داده یک طرح دوگانه طراحی کنند که به کمک آن هم غیرنظامیان ساکن در رفح تخلیه شوند و هم سربازان باقی‌مانده حماس شکست بخورند.

این در حالی است که گروه‌های حقوق بشری هشدار داده‌اند که حمله به این شهر پرجمعیت که بیش از نیمی از جمعیت باریکه غزه با آغاز حملات رژیم صهیونیستی، به آنجا پناه برده اند، یک فاجعه به بار می‌آورد.

ساعاتی پس از دستور نتانیاهو برای تخلیه رفح ؛ رژیم صهیونیستی  با حمله به منزلی دراین شهر۱۸فلسطینی از جمله زنان و کودکان را به شهادت رساند ودهها نفررا زخمی کرد.

«محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین  طرح حمله به شهر رفح را یک تهدید واقعی دانست و گفت: این بخشی از برنامه نتانیاهوبرای بیرون راندن فلسطینی‌ها از سرزمینشان است و مسئولیت چنین اقدامی تماماً به گردن رژیم صهیونیستی و دولت آمریکاست و شورای امنیت سازمان ملل باید مداخله کند.

« جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجه اتحادیه اروپا نیزدراین باره گفت: ۱.۴ میلیون فلسطینی در حال حاضر در رفح هستند؛ حمله به رفح تبعات فاجعه‌باری خواهد داشت و وضعیت انسانی وخیم کنونی و تلفات غیرنظامی را تشدید خواهد کرد.

درهمین حال صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) در بیانیه‌ای از احتمال عملیات زمینی رژیم صهیونیستی در رفح واقع در جنوب غزه ابراز نگرانی کرد و از طرف‌های درگیر خواست از تشدید تنش نظامی در استان رفح غزه، جایی که بیش از ۶۰۰ هزار کودک و خانواده‌هایشان آواره شده‌اند، دست بکشند.

از سوی دیگر «نالدی پاندور»، وزیر امور خارجه آفریقای جنوبی می‌گوید از زمانی که کشورش از اسرائیل نزد دیوان بین‌المللی دادگستری شکایت کرده تهدیدهای جانی علیه او افزایش یافته است.

دیوان بین‌المللی دادگستری چند هفته پیش حکم اولیه خود را درباره شکایت آفریقای جنوبی از اسرائیل درباره اعلام کرد و از اسرائیل خواست تمامی اقدامات لازم را برای جلوگیری از نسل‌کشی در غزه انجام دهد.

وضعیت فاجعه بار غزه درحالیست که منابع خبری گزارش دادند، هیات حماس که برای مذاکره با طرف‌های مصری و قطری برای توقف جنگ غزه به مصر سفر کرده بود، قاهره را ترک کرده و منتظر پاسخ رژیم صهیونیستی است.

به گفته منابع خبری، اختلافات داخلی کابینه رژیم صهیونیستی موجب شده تا موضعی واضح و روشن در مذاکرات قاهره اتخاذ نشود.رژیم صهیونیستی همچنین به آمریکا، مصر و قطر اطلاع داد که با اغلب درخواست‌های حماس در کلیت توافق آزادی اسراء مخالف است.

درخواستهای حماس شامل، توقف عملیات نظامی متقابل میان طرفین، تبادل اسرا میان ۲ طرف، پایان محاصره غزه، بازسازی، بازگرداندن ساکنان و آوارگان به خانه‌های خود و تامین سرپناه و ملزومات امدادی برای ساکنان تمام مناطق نوار غزه طی سه مرحله است.

116