سید رضی عمادی- شهرک نشینان صهیونیست، روز 13 نوامبر بار دیگر با حمایت نظامیان اسرائیلی به مسجد الاقصی تعرض کردند.

جنایت های رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان به صورت روزانه و به اشکال مختلف ادامه دارد. شهرکسازی، کوچ اجباری شهروندان فلسطینی، محاصره غزه و تعرض به مسجد الاقصی را می توان از جمله مهمترین جنایات رژیم صهیونیستی بر شمرد که تقریباً هر روز تکرار می شود. در این میان، تداوم تعرض به مسجد الاقصی اهمیت زیادی دارد زیرا مسجد الاقصی از نمادهای هویت مردم مسلمان فلسطین محسوب می شود.

مسجد الاقصی نمادی از ریشه های تاریخی فلسطین در سرزمین های اشغالی است. رژیم صهیونیستی درصدد است مسجد الاقصی را از هویت اسلامی آن تهی سازد، اما این هدف این رژیم با مقاومت جدی مردم فلسطین مواجه شد.

تعرض به مسجد الاقصی تاکنون عامل شروع دو انتفاضه فلسطینی ها علیه اسرائیل بود. آریل شارون، نخست‏ وزیر وقت رژیم اشغالگر قدس به همراه تعدادی از نظامیان ارتش صهیونیستی در روز ۲۸ سپتامبر سال ۲۰۰۰ وارد مسجدالاقصی شد و ضمن انجام اقدامات تحریک ‏آمیز علیه فلسطینیان سبب آغاز انتفاضه دوم موسوم به «انتفاضه الاقصی» شد. جرقه آغاز انتفاضه سوم فلسطین موسوم به انتفاضه قدس نیز از روز 24 سپتامبر 2015 مصادف با روز عید قربان مسلمانان و روز عید غفران یهودی زده شد. در این روز، وزیر کشاورزی اسرائیل به همراه شهرک‏ نشینان صهیونیست وارد مسجدالاقصی وارد شد اما با مقاومت نمازگزاران مسجد الاقصی برای جلوگیری از هتک حرمت مسجد توسط صهیونیست‏ ها مواجه شدند. 

بنابراین، مسجد الاقصی را می توان خط قرمز فلسطینی ها عنوان کرد اما رژیم صهیونیستی با هتک حرمت مکرر این مکان مقدس، طرح تقسیم این مسجد را پیگیری می کند. سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) در اکتبر گذشته با تصویب قطعنامه ای وجود هرگونه ارتباط یهودیان با مسجد الاقصی را رد کرد. در این قطعنامه ضمن اینکه از نام اسلامی مسجد الاقصی و حرم شریف استفاده شده، از رژیم صهیونیستی نیز خواسته شده است به اقدامات و تجاوزات خود و شهرک نشینان علیه این مکان مقدس پایان دهد.

رژیم صهیونیستی که در نادیده گرفتن و نقض مقررات بین المللی از جمله قطعنامه های ارکان مختلف سازمان ملل متحد ، پیشینه ای دیرینه دارد، با تعرض دوباره به مسجد الاقصی قطعنامه اکتبر گذشته سازمان یونیسکو را نیز نادیده گرفته است.