رسانه های رژیم صهیونیستی، گزارش دادند که «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی و «بزالل اسموتریچ» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی که به عنوان صهیونیست های افراطی شناخته می شوند تهدید کردند در صورت موافقت با طرح جو بایدن رییس جمهوری آمریکا برای مبادله اسرا، دولت را سرنگون خواهند کرد. بن گویر گفته این طرح به معنی پیروزی فلسطینیان بوده و خطری امنیتی برای "اسرائیل" است.
بر اساس این طرح ادعایی، ابتدا یک آتشبس ۶ هفتهای برقرار خواهد شد که در این بازه زمانی مذاکرات آتش بس با هدف پایان جنگ ادامه خواهد یافت. اما، اگر مذاکرات بیشتر از ۶ هفته به طول بینجامد، آتشبس موقت تا زمان حصول یک توافق نهایی برای پایان جنگ، تمدید خواهد شد.
خانوادههای اسرای صهیونیست، نیز با صدور بیانیه ای ابراز نگرانی کردند که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی مجدداً می خواهد طرح جدید ارائه شده برای آتش بس و مبادله اسرا را با شکست مواجه کند. در ادامه اعتراضات در سرزمین های اشغالی، پلیس رژیم صهیونیستی به تظاهرات کنندگان در تل آویو حمله ور شد و با توسل به زور آن ها را متفرق کرد.
جوبایدن، در شرایطی طرح خود برای آتش بس در غزه را مطرح کرد که اختلافات در کابینه جنگ رژیم صهیونیستی بر سر پذیرش آن تشدید شده است. صهیونیست های افراطی، پذیرش طرح بایدن را به معنی تسلیم شدن مقایل حماس می دانند و خواستار ادامه جنگ در غزه هستند. بنی گانتس دیگر عضو کابینه جنگ رژیم صهیونیستی، نیز درمورد ادامه جنگ با نتانیاهو و اعضای افراطی کابینه اختلاف نظر دارد.
در این شرایط، کابینه جنگ رژیم صهیونیستی برای ادامه مذاکرات آتش بس نیز دچار تشتت و اختلاف نظر هستند و این موضوع می تواند شرایط را برای ساقط شدن کابینه نتانیاهو فراهم کند. از ابتدای شروع عملیات طوفان الاقصی نتانیاهو مدعی بود که ارتش رژیم صهیونیستی به نتایج مورد نظر در غزه رسیده است اما دیگر اعضای کابینه این ادعا را قبول نمی کنند.
نقطه مقابل، گروههای مبارز فلسطینی هستند که در روزهای اخیر تاکید کرده اند مذاکرات آتش بس در شرایطی ادامه پیدا خواهد کرد که شروط اصلی آنها در مذاکرات لحاظ شود. بازگشت آوارگان فلسطینی، به محل سکونت خود و پایان اشغالگری ارتش رژیم صهیونیستی و خروج کامل آنها از غزه ازجمله شروط اصلی گروههای مقاومت فلسطینی از جمله حماس بوده است.
مذاکرات آتش بس، در ماههای اخیر ادامه داشته اما صهیونیست ها با طرح بهانه ای جدید آن را بی نتیجه کرده اند. اعتراضات در سرزمین های اشغالی، و تنفر افکار عمومی در جهان از اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در غزه ازجمله موضوعاتی بوده است که کابینه جنگ این رژیم را تحت فشار قرار داده است.
تحولات جنگ غزه در هفته ای اخیر و اقدامات جنایتکارانه نظامیان صهیونیست موجب رسوایی بیشتر سران جنایتکار رژیم صهیونیستی، و حامیان غربی آنها شده است به گونه ای که امروزه رسانه های غربی نیز ناچارند برخی واقعیت های جنگ غزه را برای مخاطبان خود گزارش کنند.
ادامه جنگ غزه، دو گروه صهیونیست های افراطی و جنگ طلبان را درکابینه جنگ نتانیاهو مقابل هم قرار داده است. با تشدید اختلافت بین آنها احتمالا زمینه برگزاری انتخابات زودهنگام فراهم خواهم شد. شرایط بحرانی در سرزمین های اشغالی، نیز منجر به تشدید شکاف ها و اختلافات بین گروههای مختلف نیز شده است و صهیونیست های افراطی برای تثبیت قدرت خود به اقدامات خشونت آمیز روی آورده اند و این روند زمینه ای برای تسریع فروپاشی کابینه جنگ خواهد بود.
نویسنده: شاه ابراهیم