رییس جمهوری آمریکا در واکنش به اظهارات دونالد ترامپ درباره تقلب در انتخابات سال 2016 ریاست جمهوری این کشور، گفت: نالیدن در این باره را متوقف کنید.
باراک اوباما افزود نامزد جمهوریخواهان باید بجای نالیدن درباره وجود تقلب در انتخابات به کمپین انتخاباتی اش ادامه دهد و آراء جلب کند.
اوباما گفت: هرگز در زندگی سیاسی خود شاهد آن نبوده ام که یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، انتخابات را بی اعتبار کند و روند انتخابات پیش از زمان تعیین شده برای آن آغاز شود، این موضوع بی سابقه است.
رییس جمهوری آمریکا افزود: آیا اگر هر زمانی که اوضاع به نفع یک نامزد نباشد و وی در انتخابات شکست بخورد، باید دیگران را مقصر جلوه داد؟ اگر اینطور باشد چنین شخصی برای قرار گرفتن در جایگاه رییس جمهوری آمریکا صلاحیت ندارد.
اوباما در واکنش به ادعای ترامپ درباره تقلب در سطح گسترده در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، تصریح کرد: هیچ شواهدی درباره اینکه پیش از این در انتخابات تقلب شده باشد، وجود نداشته است و همچنین نشانه ای از تقلب در انتخابات در سال 2016 نیز وجود ندارد.
ترامپ روز سه شنبه در شهر گراند جانکشن، کلرادو در تجمع حامیانش گفت: دوستان باور کنید که مبارزه تازه آغاز شده است.
نامزد جمهوریخواهان در ادامه تصریح کرد: نظرسنجی هایی که در آن هیلاری کلینتون را در انتخابات پیشرو قرار داده اند، اطلاعات شان دقیق نبوده است، اما این امر نیز به نفع ما تمام می شود.
ترامپ اعلام کرد: با حمایت از یکدیگر بزرگترین پیروزی در تاریخ سیاسی آمریکا را رقم خواهیم زد.
نامزد جمهوریخواهان گفت: رسانه ها اذهان شرکت کنندگان در انتخابات را فاسد کرده اند ، اگر در انتخابات پیروز نشویم، کشور از دست خواهد رفت.
ترامپ اعلام کرد: تقلب در انتخابات بسیار محتمل است. افشای رسوایی اخلاقی دونالد ترامپ از سوی رسانه ها باعث کاهش حمایت ها از وی در نظرسنجی ها شده است و همین امر سبب شد نامزدجمهورخواهان در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا درباره تقلب در این انتخابات جنجال به راه اندازد.
کاخ سفید به شدت نگران آن است که ترامپ و حامیان وی نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را به رسمیت نشناسند و بدین ترتیب کشور را وارد بحرانی سیاسی کنند.
بنا بر نظرسنجی "پالتیکو" و "مورنینگ کانسالت" 41 درصد آمریکایی های واجد رای دادن از جمله 73 درصد از جمهوریخواهان بر این باورند که احتمال دزدیده شدن آرای ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا وجود دارد.
ترامپ و کلینتون روز سه شنبه یک روز پیش از مناظره نهایی شان به بصورت جداگانه راهی شهر لاس وگاس در ایالت نوادا شدند.
با نزدیک شدن به زمان آغاز انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در 8 نوامبر، این شاید آخرین فرصت ترامپ برای گذاشتن تاثیر مثبت بر میلیون ها نفر از شرکت کنندگان در انتخابات باشد.