تحلیل:

ایران پرس: وزیر جنگ رژیم صهیونیستی اعلام کرد: دستور محاصره کامل باریکه غزه را صادر کرده است.

جنگ جدید میان رژیم صهیونیستی و فلسطین از شنبه گذشته آغاز شد.

اگرچه آغازگر جنگ، رزمندگان جنبش حماس بودند، اما حتی برخی از صهیونیست‌ها نیز بر این باور هستند که سیاست‌های خشن و جنایت‌های اسرائیل عامل تصمیم حماس برای جنگ بود.

مقامات حماس نیز معتقد هستند اقدام آنها دفاع مشروع در مقابل جنایت‌های رژیم به خصوص علیه اسرا و مسجد الاقصی بود.

رژیم صهیونیستی که در مقابل حملات حماس مستاصل و غافلگیر شده، حملات سنگینی را علیه باریکه غزه انجام می‌دهد.

ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد: "بیش از هزار تُن مواد منفجره روی باریکه غزه ریخته ایم."

مطابق اعلام وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه، در حملات صهیونیست ها و بمباران غزه، 496 فلسطینی از جمله 91 کودک و 61 زن به شهادت رسیدند. همچنین دو هزار و 751 فلسطینی از جمله 244 کودک و 151 زن مجروح شدند.

دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل نیز گزارش داد که 123 هزار و 538 تن از ساکنان نوار غزه به دلیل بمباران، خانه‌های خود را ترک کرده‌اند.

خبرگزاری فلسطین گزارش کرد: "رژیم صهیونیستی به صورت هدفمند در حال بمباران پناهگاه ها و کمپ های مخصوص اسکان مردم غزه است."

با وجود این، «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، از دستور خود برای محاصره کامل منطقه نوار غزه خبر داد و گفت: "طبق دستور او نباید هیچ آب و برق و سوختی وارد این منطقه شود."

این دستور وزیر جنگ اسرائیل حاوی چند نکته مهم است:

نکته نخست این است که تل آویو غافلگیری بزرگ و سنگین ترین شکست نظامی تاریخ خود را با کشتار غیرنظامیان غزه از جمله زنان و کودکان جبران خواهد کرد. این خود استیصال و شکست دیگری برای رژیم صهیونیستی است.

نکته دوم این است که رژیم صهیونیستی با کشتار غیرنظامیان در غزه درصدد است درد بزرگ این شکست تاریخی را التیام بخشد، اما بدون شک این درد کمتر نخواهد شد، زیرا اعتبار نظامی رژیم صهیونیستی با طوفان الاقصی از بین رفته است.

نشریه انگلیسی گاردین در گزارشی پیرامون عملیات نیروهای مقاومت فلسطینی علیه مواضع رژیم صهیونیستی نوشت: "حمله غافلگیرانه حماس به اسرائیل، به عنوان یک شکست اطلاعاتی برای قرن‌ها به یاد خواهد ماند."

نکته سوم این است که غزه با مساحت کوچک 365  کیلومتر مربع خود 16 سال است که تحت محاصره کامل است و به بزرگ‌ترین زندان روباز دنیا تبدیل شده است، اما در مقابل این جنایت سر خم نکرد و شنبه گذشته هم این منطقه کوچک با امکانات محدود بزرگ‌ترین شکست تاریخی را بر رژیم صهیونیستی تحمیل کرد.

محاصره و کشتار به تسلیم منجر نخواهد شد بلکه شکست دیگری را بر صهیونیست‌ها چه امروز چه در آینده تحمیل خواهد کرد.

نکته چهارم این است که کشورهایی که از شنبه گذشته درباره وضعیت رژیم صهیونیستی ابراز نگرانی می‌کنند، کشتار غیرنظامیان به خصوص زنان و کودکان غزه را نمی بینند یا شاید هم می‌بینند، اما این کشتار در تعریف حقوق بشر آنها جایی ندارد.

بدون شک، اگر قدرت‌های مدعی غربی جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان را می دیدند و اقدامی بازدارنده علیه این رژیم انجام می دادند، چنین جنگی رخ نمی‌داد.

نویسنده: سیدرضی عمادی

117