به گزارش ایران پرس، تصاویر ماهواره ای که دیدبان حقوق بشر روز دوشنبه منتشر کرد، نشان می دهد در جریان تهاجم نیروهای امنیتی و بوداییان میانمار به استان راخین، بسیاری از روستاها به آتش کشیده شده است.
تاکنون بیش از 73 هزار نفر از مسلمانان روهینگیا به بنگلادش فرار کرده اند اما گزارش های رسیده از استان راخین حکایت از آن دارد که دستکم سی هزار روهینگیایی در مناطق کوهستانی گیر افتاده اند و به آب، غذا و دارو دسترسی ندارند.
بر اساس گزارش رسانه ها هزاران زن و کودک مسلمان میانماری در کوه ها و جنگل ها گیر افتاده اند. آن ها در پناهگاه های موقتی که از شاخ و برگ درختان ساخته اند، زندگی می کنند.
دیدبان حقوق بشر از میانمار خواسته است به ناظران مستقل اجازه دهد وارد استان راخین شوند.
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» نیز دوشنبه شب در بیانیه ای جنایات علیه مسلمانان روهینگیا در میانمار را محکوم کرد.
پیش از این حزب الله لبنان و جمهوری اسلامی ایران جنایات علیه مسلمانان روهینگیا را محکوم کرده بودند.
کشتار بی رحمانه مردم مسلمانان میانمار ازسوی دولت و بودائیان این کشور با موجی از خشم و اعتراض در کشورهای مختلف جهان رو به رو شده است.
از روز جمعه 25 اوت تاکنون در جریان موج جدید حملات سرکوبگرانه و تجاوزکارانه ارتش میانمار علیه مسلمانان روهینگیا در استان راخین، غرب این کشور، بیش از چهارصد نفر کشته شدهاند.
استان راخین از سال 2012 صحنه حملات ارتش میانمار و بودائیان افراطی علیه مسلمانان روهینگیا است. یک میلیون مسلمان روهینگیا ازحقوق شهروندی در میانمار محروم هستند.117
ادامه جنایت ضد مسلمانان روهینگیا در میانمار/ تحلیل
به آتش کشیده شدن 2600 خانه مسلمانان روهینگیا در میانمار
نسلکشی مسلمانان روهینگیا و سکوت عربستان
افزایش شمار قربانیان حملات ارتش میانمار به مسلمانان روهینگیا/ تاکید اتحادیه اروپا بر حل اوضاع استان راخین