"ریچارد بکر" عضوائتلاف "انسر" که یک گروه متشکل از چند سازمان ضد جنگ و حقوق مدنی است از ایالت کالیفرنیای آمریکا در مصاحبه با شبکه پرس تی وی با اشاره به اعلام اخیر آمریکا در خصوص فروش تسلیحات پیشرفته به رژیم اسرائیل افزود، کمک های واشنگتن به تل آویو، اسرائیل را به قدرتی نظامی و تنها کشور دارای تسلیحات هسته ای در خاورمیانه تبدیل کرده است.
آمریکا روز جمعه اعلام کرد که با فروش تسلیحات بیشتر به اسرائیل به ارزش 440 میلیون دلار موافق است.
ریچارد بکر تصریح کرد: با وجود آنکه آمریکا طی بیش از50 سال گذشته صدها میلیارد دلارتسلیحات پیشرفته در اختیار تل آویو قرار داده است، همچنان به تقویت رژیم صهیونیستی کمک می کند.
وی گفت: باید بدانیم اسرائیل در خدمت منافع آمریکا است و به همین دلیل این حجم از کمک ها که بیش از هر کشور دیگری است را دریافت می کند.
این تحلیلگر افزود، رژیم صهیونیستی سعی دارد فلسطینی ها را تحت فشار بگذارد و به سوریه و لبنان حمله کند وهمچنین ایران را تهدید کند چرا که آمریکا به نیروهای داخل این کشورها به چشم دشمن خود نگاه می کند.
بکر خاطرنشان کرد اسرائیل برای مقابله با این کشورها تجهیز و تقویت شده است.131
اشغالگری و تجاوزات رژیم صهیونیستی، منشاء تمامی چالشهای خاورمیانه/تحلیل