بر اساس گزارش این وزارتخانه، 39 تن از هر 100 هزار کهنه سرباز امریکایی خودکشی می کند و میزان خودکشی در میان کهنه سربازان در مقایسه با غیرنظامیان، 19 درصد بیشتر است.
همزمان اعلام شد، میزان این خودکشی ها در مناطق غربی و همچنین مناطق روستایی این کشور به مراتب بیشتر است.
البته مشکل برای دهها هزار کهنه سرباز امریکایی فقط موضوع تمایل به خودکشی نیست؛ بلکه مسیری که برخی از این افراد برای سال ها در آن قرار دارند، آنان را به خودکشی سوق می دهد.
این افراد کسانی هستند که به امید زندگی بهتر و پیشرفت، جذب نیروهای مسلح امریکا می شوند و بعضا از میادین جنگ در خارج از امریکا سردر می آورند.
دولت امریکا نیز سالانه دهها میلیارد دلار برای رسیدگی به انواع نیازمندی های این افراد هزینه می کند.
به عنوان مثال بودجه سال 2017 وزارت امور کهنه سربازان امریکا 180 میلیارد دلار تعیین شده است.
با این حال، چنین ارقام هنگفتی نیز نمی تواند نیاز فزاینده کهنه سربازان را تامین کند.
ناتوانی دولت امریکا در خدمت رسانی به نظامیان این کشور در مناطق دور افتاده
در 15 سال گذشته به دلیل جنگ های افغانستان و عراق و مجروحیت و معلولیت تعداد زیادی از سربازان امریکایی در این جنگ ها، وزارت امور کهنه سربازان به شدت تحت فشار بوده است.
این فشارها سبب شده است تا خدمت رسانی به کهنه سربازان بویژه در مناطق دورافتاده غرب امریکا و مناطق روستایی این کشور با دشواری مواجه شود؛ در نتیجه، افراد ناامید از دریافت خدمات دولتی، مرگ را بر می گزینند.
نظامی گری و جنگ گرچه برای فرماندهان ارتش امریکا و پیمانکاران وزارت دفاع افتخار، شهرت و ثروت به ارمغان می آورد؛ اما در عین حال برای بسیاری از سربازان دون پایه و کسانی که با قراردادهای مدت دار به ارتش می پیوندند، حاصلی جز گرفتاری، بیکاری، خانه به دوشی و از هم پاشیدگی خانوادگی ندارد.
اغلب این افراد پس از ترک خدمت قادر به تطبیق خود با زندگی غیر نظامی و یافتن شغل نیستند و حتی زندگی خانوادگی خود را نیز از دست می دهند.
میزان اعتیاد به الکل و موادمخدر و ارتکاب ناهنجاری های اجتماعی در میان کهنه سربازان امریکایی بیش از حد متوسط جامعه است و بسیاری از آنان در نهایت به کارتن خوابی روی می آورند.
این شرایط بعضا برای گروهی از معلولین جنگی دشوار تر خواهد بود اگر در مناطق دورافتاده به مراکز درمانی تحت پوشش وزارت امور کهنه سربازان قرار گیرند.
گزارش اخیر این وزارتخانه نشان می دهد، برخی از نیازمندان به خدمات درمانی، در فاصله 120 کیلومتری مراکز درمانی قرار دارند و به دلیل ناتوانی در طی چنین مسافت هایی یا دشواری سفرهای مکرر، در نهایت به عمر خود پایان می دهند .
برخی از این افراد کسانی بودند که در برابر دشمنان در جبهه های جنگ در خارج از امریکا جان به در بردند اما در داخل خاک این کشور و در نا امیدی از خدمات دولتی ، مرگ را برگزیدند.
امیرعلی ابولفتح
116/111
بیشتر بخوانید:
تظاهرات کهنه سربازان آمریکایی در ماساچوست
افزایش خودکشی کهنه سربازان آمریکایی
افزايش خودکشی در میان نوجوانان آمريکایی