دستگاه قضایی رژیم آل خلیفه شماری از بحرینیها را به سلب تابعیت و پنج سال حبس محکوم کرد.

به گزارش ایران پرس؛ سید «علی الموسوی» از روحانیون شیعه بحرین از سوی دادستانی عمومی آل‌خلیفه به 15 روز حبس برای انجام تحقیقات محکوم شده است.

به گفته خانواده این روحانی بحرینی، وی در روز عاشورا و پس از مشارکت در عزای حسینی بازداشت شد و تاکنون دلیل این مساله اعلام نشده است. همچنین دادگاه آل خلیفه تابعیت جمعی از شهروندان بحرین را سلب و آنان را به اتهامات سیاسی به پنج سال حبس محکوم کرد.

روزنامه الایام وابسته به دیوان پادشاهی بحرین مدعی شد این افراد به اتهام حمل سلاح به سلب تابعیت و حبس محکوم شده‌اند. سلب تابعیت به یکی از مجازات‌های آل خلیفه ضد انقلابیون تبدیل شده و از سال 2012 تاکنون بیش از 400 بحرینی سلب تابعیت شدند. 

خبر دیگر اینکه؛ دادگاه آل خلیفه، جلسه محاکمه شیخ «محمد صالح القشعمی» روحانی شیعه بحرین و دو فرزند وی را به 17 اکتبر جاری موکول کرد.

«احمد الوداعی» از فعالان حقوق بشر، محاکمه گروهی این افراد را غیرعادلانه خواند و تأکید کرد: مدافعان حقوق بشر و روزنامه‌نگاران بحرینی بر اساس قانون مبارزه با  تروریسم محاکمه می‌شوند.

بحرین از فوریه 2011 صحنه اعتراض‌های مسالمت آمیز مردمی علیه رژیم آل‌ خلیفه است.  بحرینی‌ها خواهان آزادی، برقراری عدالت و رفع تبعیض و روی کار آمدن نظامی منتخب در کشورشان هستند.118/112

بیشتر بخوانید:

دادگاه آل خلیفه تابعیت 36 فعال بحرینی را سلب کرد

موج جدید سلب تابعیت ها در بحرین/تحلیل

انتقاد از غرب به سبب سکوت در قبال سلب تابعیت‌ها در بحرین