به گزارش ایران پرس، «ابوالقاسم دلفی» سفیر ایران در پاریس در گفت وگو با رادیو «آر تی ال» RTL فرانسه با بیان اینکه خاورمیانه منطقه ای بسیار پیچیده و حساس است گفت: ایران سعی می کند با کشورهای منطقه در راستای آرام سازی اوضاع پیچیده حرکت کند اما برخی کشورها مانند آمریکا در اوضاع داخلی منطقه مداخله می کنند.
سفیر تهران در پاریس با اشاره به اقدام های ایران در نابودی گروه تروریستی داعش با هدف برقراری صلح در منطقه اظهار کرد: موضع فرانسه در قبال تحولات منطقه می تواند به آرام سازی شرایط کمک کند.
دلفی همچنین به رابطه ایران و عربستان اشاره کرد و افزود: تهران پیشنهاد مذاکره و گفت وگو را از همان آغاز و قبل از رسیدن به این سطح از تنش در منطقه به ریاض ارائه داد اما سعودی ها گفت وگو را نپذیرفتند و به تنش در منطقه دامن زدند.
سفیر تهران در پاریس با بیان اینکه برنامه جامع اقدام مشترک(برجام) یک توافق کاملا در امور هسته ای است تاکید کرد: به این توافق مطلبی اضافه یا کم نخواهد شد و صحبت هایی که برخی کشورها از جمله فرانسه درباره توان موشکی ایران می کنند، بی اساس است.
دلفی تاکید کرد: ایران هشت سال هدف حمله رژیم بعث عراق قرار گرفت و جهانیان به درخواست ایران برای تامین امکانات اولیه دفاع، پاسخ منفی دادند به همین دلیل جمهوری اسلامی ایران تصمیم گرفت نیازهای دفاعی خود را در داخل فراهم و تولید کند.134/111
بیشتر بخوانید:
حزب الله عراق: ایران و حزب الله لبنان تنها حامیان عراق در جنگ با داعش هستند
قدردانی دولت عراق از نقش تاثیرگذار ایران در پیروزی بر داعش
کارشناس ایتالیایی: حمله موشکی ایران به مقر سرکردگان داعش در سوریه سرآغاز تغییری بزرگ است