سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان پنجشنبه شب تاکید کرد مقامات فرانسوی تحت تأثیر ادعاها و ماجراجویی‌های ولیعهد بی‌تجربه و جنگ‌افروز سعودی قرار نگیرند.

به گزارش ایران پرس، «بهرام قاسمی» در واکنش به بخشی از بیانیه مشترک فرانسه و عربستان که در پایان سفر «محمد بن سلمان» به پاریس صادر و در آن اتهاماتی علیه کشورمان مطرح شده است، گفت: از فرانسه به عنوان یکی از اعضای ۱+۵ انتظار نمی‌رود تحت تاثیر القائات و اتهامات تکراری و سراسر دروغ عربستان که همواره در جهت مقابله و مخالفت با برجام اقدام و با صرف هزینه‌های کلان و به حراج نهادن کشورش سعی در ممانعت از تحقق برجام داشته است، قرار گیرد. 

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان افزود: برخلاف ادعای مطرح شده در این بیانیه، جمهوری اسلامی ایران همواره در مسیر ثبات و امنیت کشورهای منطقه و مبارزه با تروریسم و گروه‌های تروریستی گام برداشته و تنها راه بازگرداندن امنیت و آرامش به منطقه غرب آسیا را گفت‌وگو میان کشورهای این منطقه می‌داند. فرانسه باید بداند این گونه مخالفت‌های ابراز شده علیه ایران ناشی از عصبانیت برخی کشورها از پیروزی ایران در مبارزه با تروریسم تربیت شده توسط آنان است. 

قاسمی در خصوص برنامه موشکی کشورمان نیز گفت: مقامات فرانسوی احتمالا می‌دانند برنامه موشکی ایران، بازدارنده و دفاعی است و علیه امنیت و منافع هیچ کشوری نیست و صرفا بر اساس تجارب تلخ اما ارزشمند گذشته و برای تامین امنیت کشور و جلوگیری از تجاوز وتعدی هر متجاوز خام‌اندیشی پایه‌ریزی شده که قطعا موضوعی داخلی است و اجازه دخالت  به هیچ کشوری در این خصوص داده نخواهد شد.

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان با رد ادعای مطرح شده در این بیانیه در خصوص ارسال سلاح از سوی ایران برای برخی از گروه ها و کشورها در منطقه ضمن رد این اتهام، گفت: مناسب می‌دانیم  مقامات فرانسوی با توجه به خواست افکار عمومی مردم فرانسه در سیاست های خود برای صادرات تسلیحات به عربستان، که در تجاوز این کشور به یمن و به خاک و خون کشیدن مردم بیگناه به کار گرفته می شوند و  باعث بروز یک فاجعه انسانی در جهان  معاصر شده است، تجدید نظر می کردند و رابطه تاریخی و فرهنگی خود با کشوری کهن، ریشه‌دار و اصیل با ملتی فرهیخته چون ایران را تحت تاثیر ادعاها و ماجراجویی‌های ولیعهد بی‌تجربه، مغرور و جنگ‌افروز سعودی که در دادگاه های فرانسه به خاطر  اتهام نسل‌ کشی در یمن پرونده دارد، قرار ندهند. 118/117

بیشتر بخوانید:

قاسمی: رژیم آل سلمان نگاهی به سرنوشت صدام داشته باشد

قاسمی: سعودی ها نمی توانند بر شکست های پی در پی خود در یمن سرپوش بگذارند

قاسمی: سعودی‌ها اصلی ترین منبع و رواج دهنده تروریسم در جهان هستند