به گزارش ایران پرس؛ «عبدالله بلیحق»، سخنگوی مجلس نمایندگان مستقر در طبرق در شرق لیبی گفت، علاوه بر تصویب این قانون، پارلمان همچنین تصمیم گرفت نشست دیگری برای بررسی اصلاحیه قانون اساسی با هدف جلوگیری از تغییر این قانون برگزار کند.
«عقیله صالح»، رئیس مجلس نمایندگان لیبی در شرق، روز پنجشنبه از نمایندگان خواسته بود برای گفتگو درباره قانون همه پرسی نشست برگزار کنند.
اکنون دو دولت شامل دولت وفاق ملی به ریاست السراج در طرابلس که مورد حمایت جامعه جهانی است و دولت طبرق در شرق لیبی به ریاست عبدالله الثنی که از ژنرال «خلیفه حفتر» فرمانده نیروهای مسلح این کشور حمایت می کند، در این کشور وجود دارد.
لیبی به دنبال تحولات سال 2011 در نتیجه مداخله نظامی آمریکا و سازمان پیمان آتلانتیک شمالی «ناتو»، با ناامنی و درگیری گروه های مسلح رقیب مواجه شده است.138/112
بیشتر بخوانید:
درخواست اتحادیه عرب برای توقف درگیریها در پایتخت لیبی
تاکید آنتونیو گوترش بر توقف فوری درگیریها در لیبی
لیبی؛ درگیریها ادامه دارد/ فرودگاه بینالمللی طرابلس تعطیل شد
تداوم درگیریها در لیبی؛ 41 نفر کشته شدند