هماهنگ‌کننده سازمان ملل متحد در امور خاورمیانه (غرب آسیا) تاکید کرد: باریکه غزه در وضعیت بحرانی قرار دارد.

به گزارش ایران پرس؛ «نیکلای ملادینوف» در نشست شورای امنیت درباره خاورمیانه تصریح کرد: مردم باریکه غزه در شرایط «اسفباری» زندگی می کنند.

رژیم صهیونیستی از سال 2006 پس از پیروزی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در انتخابات پارلمانی، باریکه غزه را تحت محاصره خود درآورده است و از ورود کالاهای اساسی از جمله سوخت، غذا،  دارو و مصالح ساختمانی به این منطقه جلوگیری می‌کند.

محاصره باریکه‌غزه و خسارت چند میلیون دلاری به اقتصاد آن

«جمال الخضری» رئیس کمیته مردمی مقابله با محاصره باریکه غزه، در این باره اظهار داشت: ادامه محاصره باریکه غزه، حدود 50 میلیون دلار در ماه به طور مستقیم و غیر مستقیم و سالانه حدود 600 میلیون دلار به اقتصاد این منطقه خسارت وارد می‌کند. 

الخضری در گفت وگوی مطبوعاتی اعلام کرد: حدود 2 هزار و 500 کارگاه و مغازه به دلیل ادامه محاصره در باریکه غزه تعطیل شده‌اند و این آمار و ارقام به ویژه در سال جاری روبه افزایش است.

«نیکلای ملادینوف» هماهنگ‌کننده سازمان ملل متحد در امور خاورمیانه همچنین به مصادره اراضی فلسطینیان از سوی رژیم صهیونیستی و شهرک سازی های این رژیم اشاره کرد و گفت: این شهرک سازی ها مغایر با قوانین بین المللی است.

فرستاده سازمان ملل به خاورمیانه با ارائه گزارشی دوره ای به دبیر کل سازمان ملل تاکید کرد که عملیات تخریب و مصادره ساختمان های فلسطینیان در سراسر کرانه باختری از جمله قدس ادامه دارد.

ساخت شهرک‌های صهیونیست‌نشین درحالی انجام می‌شود که شورای امنیت سازمان ملل، 23 دسامبر 2016 به قطعنامه‌ای که هدف آن پایان دادن به شهرک‌سازی‌های رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی فلسطین است، رأی مثبت داد.

رژیم صهیونیستی با ساخت شهرک‌های صهیونیست‌‌نشین و توسعه این شهرک‌ها، درصدد تغییر بافت جمعیتی و ساختار جغرافیایی این مناطق به نفع صهیونیست‌هاست تا اشغالگری خود را در مناطق فلسطینی تثبیت کند.

تمامی این شهرک‌ها، بر اساس قوانین بین المللی غیرقانونی هستند.

116/118

بیشتر بخوانید:

انتقاد اتحادیه اروپا از ادامه شهرک سازی های اسرائیل/ تحلیل

دور جدید شهرک سازی‌ها و خشونت‌های اسرائیل در فلسطین/تحلیل

تشدید محاصره غزه در سایه سیاست‌های نژادپرستانه اسرائیل/ تحلیل