نخست وزیر رژیم صهیونیستی با توصیه‌های سازمان اطلاعات داخلی موسوم به "شاباک" درخصوص ممنوعیت پخش شبکه تلویزیونی الاقصی موافقت کرد.

به گزارش ایران پرس، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اسرائیل روز چهارشنبه در اقدامی ضد فلسطینی، شبکه تلویزیونی «الاقصی» را سازمانی تروریستی اعلام کرد.

روزنامه صهیونیستی "یدیعوت احرونوت" با اشاره به این مطلب، افزود: این اقدام با استناد به ادعای شاباک در خصوص سوء استفاده جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) از این شبکه برای عضوگیری، صورت گرفته است.

پیش از این نیز رژیم صهیونیستی دفتر این شبکه تلویزیونی را بارها بمباران کرده است.

«فوزی برهوم» سخنگوی جنبش حماس در واکنش به این اقدام با بیان اینکه رژیم صهیونیستی سعی دارد با انتشار اخبار دروغین خود، مانع انتشار روایت‌های فلسطینی از اوضاع جاری شود، تصریح کرد: اینگونه اقدامات اسرائیل، تلاش برای نابودی حقیقت است اما این تلاش‌ها محکوم به شکست است. 

سخنگوی جنبش حماس افزود: شبکه الاقصی و همه رسانه های آزاد فلسطینی، به وظایف ملی و اخلاقی خود عمل می کنند و با وجود همه شیطنت‌ها و اقدامات تخریبی اسرائیل، واقعیت ها را به جهان مخابره می کنند.

در همین حال؛ «وسام عفیفه» مدیرکل شبکه تلویزیونی الأقصی، اقدام نخست وزیر رژیم صهیونیستی را در تروریستی نامیدن این شبکه، خطرناک خواند و افزود: رژیم اسرائیل می‌خواهد یک رسانه را که موسسه‌ای غیرنظامی است، در فلسطین هدف قرار دهد.

عفیفه از نهادهای بین المللی حقوق بشری و فعال در حوزه آزادی مطبوعات خواست از این شبکه تلویزیونی و کارکنان آن حمایت کنند.

انجمن فعالان رسانه‌ای فلسطین اعلام کرد: اقدام اسرائیل در ممنوعیت پخش برنامه های شبکه الاقصی، بیانگر تجاوز آشکار به رسانه‌های فلسطینی است که شبانه روز در راستای رسواسازی جنایات و تجاوزات دشمن صهیونیستی تلاش می کنند.

اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های اسلامی در بیانیه‌ای با قدردانی از نقش آفرینی حرفه ای شبکه الاقصی در انعکاس واقعیت‌ها و دفاع از مظلومیت ملت فلسطین، تصریح کرد: اقدام نژادپرستانه نتانیاهو هرگز مانع از تداوم فعالیت‌های این شبکه در زمینه انعکاس رنج ملت بی‌دفاع فلسطین نخواهد شد.

انجمن خبرنگاران فلسطینی نیز در بیانیه‌ای این اقدام را چراغ سبز به نظامیان صهیونیستی برای ادامه هدف قرار دادن موسسه‌های رسانه ای و خبرنگاران فلسطینی اعلام کرد.142/118

بیشتر بخوانید:

حمله صهیونیست‌ها به ساختمان شبکه تلویزیونی «الاقصی»

اسماعیل هنیه: شبکه تلویزیونی الاقصی به فعالیت خود ادامه می‌دهد