زمینه خبر:
مراسم پاسداشت سپهبد شهید حاج «حسین سلامی»، با عنوان «پاسداشت سردار وعدههای صادق»، امروز (جمعه) در حسینیه فاطمهالزهرا (س)، سپاه حضرت محمد رسولالله(ص) تهران بزرگ برگزار شد.
سپهبد سلامی، فرمانده شهید سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در بامداد 23 خرداد در حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.
او چه می گوید:
امیر سرلشکر «سیدعبدالرحیم موسوی» رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در این آیین با تاکید بر اینکه جبهه مقاومت با خون این شهیدان استوارتر خواهد شد، خطاب به دشمنان جمهوری اسلامی ایران هشدار داد: دشمنان به گرفتن جان ظاهری این عزیزان سرخوش نباشند؛ چرا که ما بر مبنای قرآن کریم شهیدان را زنده میدانیم. دشمنان ملت ایران بدانند که مردم عزت و استقلال خود را به آسانی به دست نیاورده است بلکه با تعصب قمر بنی هاشم و امام حسین(ع) و شهدای عاشورا به دست آورده است. تا زمانی که تروریستهای کودکش را سر جایشان ننشاند از پا نخواهد نشست.
وی ادامه داد: موضوع هستهای بهانهای بود تا به ایران تجاوز کرده و در مدت ۴۸ ساعت تا یک هفته نظام را از بین ببرند و سبب تجزیه نظام اسلامی شوند. اما ملت ایران پیروز شد. چرا که طبق برنامه در مرحله اول پاسخ بازدارنده دادیم و در مرحله دوم عملیات تنبیهی را اجرا کردیم. مردم هم بر خلاف پیشبینیهای آنان مشکلاتشان را کنار گذاشتند و متحد و منسجم به میدان آمدند.
سرلشکر موسوی ادامه داد: طبق فرمان اول رهبر انقلاب، برنامه بیچاره کنندهای را طراحی کرده بودیم اما فرصت اجرای آن پیدا نشد، اگر بار دیگر به ایران حمله کنند، آنگاه خواهند دید که چه خواهیم کرد. در آن صورت شاید آمریکا هم نتواند نتانیاهو را نجات دهد و ما و مردم هوشیار و آماده هستیم.
سیما مشتاقان