دولت چین رسماً با هرگونه تلاش انگلیس، فرانسه و آلمان برای فعال‌سازی احتمالی مکانیسم موسوم به اسنپ‌بک و بازگرداندن تحریم‌های سازمان ملل متحد علیه ایران مخالفت کرد.

چرا مهم است:

این موضعگیری چین نشان‌دهنده تلاش‌های این کشور برای ایفای نقش میانجی‌گرانه در غرب آسیا و همچنین واکنش به تحریم‌های غرب علیه کشورهایی مانند ایران است.

 

او چه می گوید:

لین جیان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین امروز جمعه با بیان اینکه پکن مخالف اعمال دوباره تحریم‌ها است و این اقدام را برای اعتمادسازی، کاهش اختلافات و ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای مضر می‌داند، اعلام کرد: چین همچنان به حل مسالمت‌آمیز مسئله هسته‌ای ایران از طریق ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک متعهد است و توسل به مکانیسم موسوم به اسنپ‌بک تحریم‌های شورای امنیت مخالف است و معتقد است که این امر به طرفین در ایجاد اعتماد و رفع اختلافات کمکی نمی‌کند و برای تلاش دیپلماتیک برای از سرگیری زودهنگام مذاکرات مفید نیست.

 

نگاه عمیق تر:

چین: ثبات خاورمیانه به نفع همه کشورهاست؛ تحریم و فشار راه‌حل مؤثری نیست

saeed osloub