به گزارش ایرنا، این کنفرانس در شرایطی در پایتخت فرانسه با هدف تشکیل دو دولت مستقل و پایان مناقشه اسرائیل – فلسطین در حال برگزاری است که چشم انداز روشنی از این نشست به نظر نمی رسد.
دلیل این امر را می توان ازتجربه ناموفق مذاکرات این چنینی در نشست های گذشته ارزیابی کرد.
مذاکرات سازش بین فلسطین و رژیم صهیونیستی درفروردین/اردیبهشت 93 (آوریل 2014) به دلیل خلف وعده رژیم صهیونیستی در آزاد کردن زندانیان فلسطینی و ادامه شهرک سازی ها، متوقف شد.
در کنفرانس امروز پاریس هیچ کدام از طرف های فلسطینی و صهیونیستی شرکت نکرده اند.
رژیم صهیونیستی از صدور قطعنامه جدید بین المللی علیه این رژیم در کنفرانس پاریس نگران است و از همین رو شرکت در کنفرانس یاد شده را تحریم کرده است.
درحقیقت رژیم صهیونیستی که از تصویب قطعنامه 2334 شورای امنیت سازمان ملل متحد در محکومیت تداوم شهرک سازی بسیار خشمگین است، این بار بیم آن را دارد که در جریان کنفرانس بین المللی صلح پاریس، قطعنامه های جدیدی علیه این رژیم صادر شود.
قرار است سه شنبه همین هفته (17 ژانویه)، شورای امنیت سازمان ملل متحد برای بحث و بررسی در مورد مناقشه رژیم صهیونیستی و فلسطین تشکیل جلسه دهد.
درقطعنامه 2334 شورای امنیت که در 23 دسامبر با رای 14 کشور و رای ممتنع آمریکا به تصویب رسید، از تل آویو خواسته شده است به شهرک سازی ها در سرزمین های اشغالی فلسطین پایان دهد.
تا کنون چند بار کنفرانس های مختلف برای برقراری سازش بین تشکیلات خودگردان و رژیم صهیونیستی برگزار شده که نتایج هیچکدام از این کنفرانسها به نفع مردم فلسطین نبوده است.
عبد اللطیف القانوع سخنگوی جنبش حماس در واکنش به این کنفراس اعلام کرد، حماس به چنین کنفرانسهای بینالمللی که معمولا در راستای تحقق اهداف صهیونیست ها برگزار میشود، تکیه نمیکند.
القانوع هر نوع مذاکره جدید با رژیم اسرائیل را کاری بیفایده و هدر دادن وقت دانست و افزود، مقاومت تنها گزینه آزادسازی اراضی اشغالی از دست صهیونیست ها است.
پیشنهاد برگزاری کنفرانس صلح پاریس در ابتدای سال 2016 میلادی از سوی فرانسه با هدف برگزاری مذاکرات سازش بین رژیم صهیونیستی و فلسطین مطرح شد.118/111